london Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 http://www.getin.master.pl/ na tej stronce znajdziecie kilka moich gier ale najbardziej mi zależy żebyście ocenili foreign attack jeśli wam sie spodoba to kto wie może zrobie drógą część Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Nawet fajne :D Grafika taka sobie, dźwięki też :] Nie nowość ale ciekawie wykonane. Gratulacje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Tak jak mówił Tymon, wyknonia gry jest okej, tylko pomysł taki sobie. A i tak gra nie jest tak dynamiczna jak chicken invadies. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Rekord! Grałem w to całe 13 minut! Fajna gra, ale... "na jedno uruchomienie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 24 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 nie spodziewałem sie że aż tak sie wam spodoba. długa nie jest bo gdzieś w połowie jej robienia odechciało mi sie ją dokańczać ale chciałem mieć choć jedną skończoną gre więc skończyłem ale zrobiłem krótszą niż planowałem. może zrobie kolejną część ale nie prędko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Jak będziesz robił to ja Ci mogę pomóc z grafą ;) Ta czesc jest nawet fajna; fajny rozwuj przeciwników ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 bossa nie da sie zabic ; ( i nie ma zadnych power upow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 29 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 bossa da sie zabić tylko trzeba w niego długo nawalać pociski przez niego przelatują więc dlatego masz takie wrażenie jak by był nieśmiertelny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_1908 Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 london jak chcesz to ja ci zrobie spoko strone w php mysql jportal2 aha daj swoje gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 29 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 dzieki dawid ale chyba nie skorzystam. narazie nie chce robić stronek. ta jest tylko po to żeby opublikować moje gierki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_1908 Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 okey daj swoje gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi