Danielus Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Tytuł: Defender Gatunek: eee... zręcznosciowa? Opis: no jedyne co musimy zrobic to zabic wrogow ;) to bardzo wczesna wersja więc fabyły jeszcze nie ma^^ Download: Tu kliknij^^ Rozmiar pliku: niecałem 2mb Autorzy: Programowanie: Jak na razie tylko ja^^ Fabuła: Jak na razie brak^^ Grafika: ja i internet^^ Muzyka: Jak na razie brak^^ Screeny: tutaj ukrywa sie screen oO? No więc jest to bardzo "początkowa wersja gry^^ nie obchodzi mnie ocena bo ta gra jeszcze do oceny po prostu się nie nadaje, chcę jedynie byście znleźli ewnetualne błędy które trzeba by zniwelowac ;p jeśli chodzi o sterowanie to im dłużej przytrzymany wciśnięty LPM to tym większ będzie siła strzału^^ aby rozpakowac bonus nalezy trzymac wciśnięty LPM i miec troche szczęscia by wróg nie doszedł do niego szybciej ;d są na razie 2 lvl i jak ktos chce to moze sobie pozmieniac niektore parametry^^ gre mozna edytowac w plikach ini(na razie duzo mozliwosci nie ma) ^^ EDIT: potrzebuje grafika^^ jak jest ktos chętny to prosze pisac na gg 7721292 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 zero AI ludków <_< chodzą po planszy bez ładu i składu nie wiadomo po co, dopiero jak wyskoczy bonus to lecą do niego. W tym miejscu się ludek (ludki) przycięły i już nie wyszły (inne normalnie się pojawiały i wychodziły). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielus Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 one tak mają łazic ;) w każdym razie kod jest taki że zawsze powoli zbliżają się do kulek a jak zabiorą Ci wszystkie to przegrywasz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Dziwne to trochę, grafika do siebie zupełnie nie pasuje. Po co tak się podniecasz plikami ini? :] W każdym katalogu gry jest plik ini, nie wiem po co to. Daję 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielus Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 jesli ktos by sobie chcial pozmieniac parametry gry(np. uważa ze za malo potworow na mapie jest) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Średnie Zalety [+] Wciąga :) Wady [-] Niepasująca grafika, jak powiedział Luksor Ocena (5+1)/2=6/2=3=3 stars :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Ocena (5+1)/2=6/2=3=3 stars :thumbsup: Nie łapie o co ci chodzi Tux ;D xD Ocene dam w edicie EDIT: No nie głupie ;D Faktycznie wciąga, tylko ta grafa troche nie pasuje bo tam masz izometryczny objekt to z czego ludki wylaza a reszta top down Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Tuxman , widze że nauczyłeś sie dzielić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielus Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 jak już napisałem, potrzebuje grafika ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Ja trochę mogę pomóc w grafice. Na razie nie oceniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Słabo. Choć jakiś pomysł jest... Będzie większe demko to dam poszczególne oceny, na razie 2... choć to może się rozwinąć... ;) Powodzenia =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Głupie. Gdy sie wejdzie w sklep, wyjdzie z niego i nacisnie strzałke w prawo to wyskakuje błąd; ___________________________________________ FATAL ERROR in action number 1 of Key Press Event for <Right> Key for object obj_control: Moving to next room after the last room. Ocena: 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Nie łapie o co ci chodzi Tux ;D xD O obliczanie średniej arytmetycznej?? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi