Crackkk-GM Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Witam! Tak z nudów pograłem sobie w grę versus the witcher. Nagle se tak pomyślałem " Hmmm... do Honor Knight też takie coś by się nadawało... " a więc postanowiłem zrobić grę która służyła by dla relaksowania się, Honor Arena. A więc potrzebuję: - Logo: Tło: ciemno brązowa, pordzewiała metalowa płyta, na której jest krew, i świecący napis: KoU Arena - Przyciski: Tło (podobne jak powyżej, tyle, że bez krwi, rozmiary gdzieś 130*35) z napisami (też świecącymi): Walka, Polowanie, Przedmioty, Staty - 4 postacie, z widokiem platformowym (rozmiary gdzieś 115*205) stojących "na wprost do ekranu", Rycerza, Kiebietę Maga, Wilkołaka, Trolla) - scroll (32*32) : miecz, czar ognia, piąstki, i jakieś inne, wymyślone przez was ;) - i jakieś miecze (10), rozmiary 70*70 Ew. jakieś ozdoby/poprawki wykonane przez was ;) Z góry dziękuję. PS: gra jest na: Versus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Tak z nudów pograłem sobie w grę versus the witcher. Nagle se tak pomyślałem " Hmmm... do KoU też takie coś by się nadawało... " a więc postanowiłem zrobić grę która służyła by dla relaksowania się, KoU Arena. Owned. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 @UP: narysowałeś coś? więc? no... narysuj to cię nie skomentuje <_< PS: co do tej twojej grafiki w Honor Knight, to jak byś zauważył, jest to grafika tylko tymczasowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 A czy dotychczas nie skapnąłeś się, że "KOU" brzmi, jak "KAU"... XDD EDIT: KAU = KAŁ >d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 http://i38.tinypic.com/wsv3nl.png Masz swoje tło, teraz zamknij firefox'a i skasuj stronę z ulubionych, bo niestety ale mamy ochotę się przez twoje posty pociąć, eloelo EDIT: Aha, ######ście by było, żebyś jeszcze tutaj nie wchodził z Tuxmanem, to wtedy będzie rewolucja GMClanowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 No to oficjalnie zmieniam nazwę gry na Honor Knight. PS: TuxMan... bez komentarzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Czemu? , a co nie lubisz Knajtz łof unjon ? :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 @UP: bo mówicie KoU = KaŁ A więc... czas na zmianę nazwy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Dobra weź idz w z tego forum, i nie pisz więcej na moje gg, bo nie jesteś tego godzien. PZDR Edit: I co zatKaŁo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 @UP : łoł mama nauczyła cię szukać literek w różnych wyrazach. Potrzebuje jeszcze scroll łuku i strzał (też 32x32) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 łoł, masz szczęście, że stary płaci za neostradę, bo byś musiał zarabiać dupą, zęby móc wejść, na to forum :x. Posprzeczajcie się przez PMy jak musicie, dajcie spokój ludziom na forum. A za tą odzywkę dostałeś warna. Marmot. Taka prawda :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 łoł, masz szczęście, że stary płaci za neostradę, bo byś musiał zarabiać dupą, zęby móc wejść, na to forum :x. Można się posprzeczać, ale róbcie to z kulturą. :mellow: Zrobię Ci kilka grafik, umieszczę je tutaj później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 @UP: serio? no to dzięx czekam ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 dajcie spokój ludziom na forum mi to nie przeszkadza :D nawet fajnie czyta sie taką rozmowe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Widzisz, zrobili Cię w bambuko, bo kto by chciał robić grafikę dla takiego syfu ? ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Widzisz, zrobili Cię w bambuko, bo kto by chciał robić grafikę dla takiego syfu ? ^^' Moja wina. Zapomniałem. Ale na pewno się tutaj znajdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi