Fallord Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Owszem, przeglądałem tutoriale, ale to jest mój styl który sobie zaakceptowałem. Jeżeli o to chodzi oczywiście xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Owszem, korzysta z części. Ale powiedzmy tak szczerze: Czy jeśli jakaś firma sprzedaje sprzęt, który składa się nie tylko z ich części, to jest to złe? :P Przykładowo FIAT w swoich samochodach wykorzystuje niektóre części niemieckie (albo przynajmniej wykorzystywał do niedawna)... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Crackkk-GM idz z tego tematu proszę, nie chce tutaj spamu i twego smrodu ;x. Edit: Dzięki za wysłuchanie prośby, uff. W każdym bądź razie było blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Ale przynajmniej te części kupuje. :P Nie no, nie żeby mi to co robi Fall przeszkadzało. Ale to taka uwaga, że jednak warto by i spróbować zrobić coś od zera. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Nie no spoko, ja żadnych smutów nie mam :P. Wiem o co Ci chodzi. Próbowałem robić coś "od zera" i widzieliście rezultaty, chociażby w tej lidze pixelartu czy jak jej tam, coś tam wychodziło, ale dopiero zaczynałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi