Dawidds Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Ja uważam że nie ma sensu inwestować w praktycznie nieistniejącą stronę. Jakoś z rana nie mam humorku na nadużywanie emotikonów, więc nazwę to tak: *Denny skrypt strony z jeszcze denniejszą zawartością. A, i na dennym serwerze, bo nie chce mi się załadować :/ Jedynie ikonka aliasu *.tk mi się ładuje... Strona istnieje już dość długo, a nic się nie zmieniła.Twórca nie jest chyba nastawiony na rozbudowę serwisu - *dlaczego ciągle nie ma wrzucania obrazków na ImageShack? * - Ocena względem mojej ostatniej wizyty na stornie - teraz serwer jest jakoś niedostępny... Ale mam wrażenie, że moje przypuszczenia się sprawdzą... PS: Swoją drogą uważam, że alias to największe gówno jakie kiedykolwiek powstało, wiesz :P ? Odkąd pamiętam aliasy mnie odstraszały, jak widziałem witrynę z aliasem natychmiast wychodziłem. Choć w sumie...? Trochę w tym racji jest... znasz dobrą stronę z aliasem? Alias ukrywa prawdziwy adres strony, jak user doda sobie np. do zakładem powiedzmy ulubiony temat na jakimś forum to nic mu to nie da. No i bardzo ważna wada: Google za aliasami nie przepada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Eee tam hosting mam już od dawna załatwiony (bo mam swoją stronę www) a z domeną to nie problem mogę załawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Temat zamykam bo stronka nie istnieje narazie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi