Nirvan Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Jak zrobić że jak dźwięk jest w stepie żeby powtarzał się dopiero jak sie skończy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 a nie lepiej w "create"? ale jak już masz to zaznacz tam opcję "loop"(pętla) i tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 11 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Wtedy i tak dźwięki nachodzą na siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 GML if !sound_isplaying(dźwięk) sound_play(dźwięk); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 to ile masz tych dzwięków?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 11 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 GML if !sound_isplaying(dźwięk) sound_play(dźwięk); O to mi chodziło , kombinowałem też w ten sposób ale nie widziałem funkcji "sound_isplaying" . Dzieki :thumbsup: EDIT : Ech , ten dźwięk się jeszcze troche zniekształca . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 pewnie źle przycięty jeżeli chodzi Ci o loop... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 11 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 coś pokombinowałem i zrobiłem to zupełnie inaczej , i działa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi