Mistrz_999 Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Hej, Potrzebuje sprity kulki która ma ręce jak Rayman , Walczy i Skacze . sprites potrzebuje wycieniowany swiatło od góry, Atrybuty :Szerokość 80 , Wysokość 90 Z Góry Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 taki może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Bardziej rozmyty to nie mógł być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 zaraz poprawie @EDIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrz_999 Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 zaraz poprawie @EDIT A tak na serio to zrobi mi ktos Bo jak ja sobie robie to mi sie rozmazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 tak na serio to podaj szczegóły jak ma wyglądać! przecierz jasnowidzem nie jestem! chodzi mi o to jaki mam mieć kolor itp.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrz_999 Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 czerwony , szerokosc 80 wysokosc 90 ,cieniowany masz napisane w pierwszym poscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 ale coś podobnego jak narysowałem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrz_999 Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 raczej nie cos w tym stylu, no i do tego jeszcze cienie ruchy pięści skakanie normalne chodzenie itp. tylko mi sie beznadziejnie póżniej rozmazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 popracuję a teraz spadam... PoZdRo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrz_999 Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 popracuję a teraz spadam... PoZdRo dzięx pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Mistrz rozmazuje sie bo zapisujesz w jpg zapisz w PNG a zobaczysz efekt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrz_999 Opublikowano 11 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 nie dam rady tego wykonać bo niewiem czy to mam być animacja uderzenia czy tylko gostek... czy coś innego. Napisz na PM do Sirluki on potrafi ja to ci moge spróbować stworzyć np. tło pod menu lub teksturke bo tak małych rzeczy nie potrafię... PoZdRo EDIT jestem jeszcze słabym grafikiem i próbuję tworzyć tylko takie małe rzeczy mi nie wychodzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrz_999 Opublikowano 11 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 mi tylko chodziło o sprites ale juz mam a z programowaniem sobie poradzealbo pomoze mi brat on w tym juz troche siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi