mariner10 Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Mam fajny przykład jazdy samochodem ale nie moge dojść do tego jak dodać to do gry. Ktoś już to robił może ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Jak dodać? Otwierasz przykład i się z niego uczysz, a potem piszesz kod do swojej gry, ew. przerabiasz przykład. Lub dajesz MErge game i ci łączy gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariner10 Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Jak dodać? Otwierasz przykład i się z niego uczysz, a potem piszesz kod do swojej gry, ew. przerabiasz przykład. Lub dajesz MErge game i ci łączy gry to nie jest akurat takie proste... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Ale wytłumacz o co ci dokładnie chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariner10 Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Ale wytłumacz o co ci dokładnie chodzi. To jest przykład napisany po angelsku. Znam angielski ale nie jestem pewien czy coś umknęło mojej uwadze. Poza tym poprosiłem kolegę (o wyższym stopniu zaawansowania) żeby mi to zrobił jednak i on się przejechał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Poza tym poprosiłem kolegę (o wyższym stopniu zaawansowania) żeby mi to zrobił jednak i on się przejechał. xD Nie liczy się "stopień" tylko umiejętność logicznego myślenia ;p No ja robiłem, i to jest banalnie proste... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy_mon11 Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 1.Otwórz przykład i grę. 2.Przepisz wszystko co tam jestest(przekopiuj(eventy,kody,i najlepiej żeby obiekty miały taką samą nazwę). 3.Uruchom grę(zielona strzałka) i sprawdź czy działa. ew. popraw jak coś nie chodzi I tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 a nie lepiej kliknąć w "file" opcję "merge game" i tam wybrać przykład który chcesz dodać? EDIT@ a jak chcesz stworzyć jakąś lepszą grę to najpierw lepiej się zapoznaj z Game Makerem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi