Bixon Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Witam! Wiem, że istnieje skrót klawiszowy na to, by przestały się mieszać klawisze. Chodzi mi o to, że bardzo często zdarza się, że mieszają się klawisze "z" z "y". Czasem też inne. Wie ktoś jaki to skrót? Albo co na to zaradzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ian Whyte Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Ctrl + Shift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 tia.. to często mnie wkurza ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Ale czy to jest normalne ? Średnio z 5 razy na 5 minut mi się to zdarza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 tylko jeżeli robisz kombinacje w grze i naciśniesz alt + shift albo ctrl + shift już sam nie pamiętam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Tyle, że u mnie się to zdarza bez niczego. Nie można napisać normalnie opisu gg czy komentarza na naszej klasie, bo co chwila mieszają mu się litery... EDIT: I to najczęściej tylko w firefoxie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Tu nie ma Firefox nic do gadania, bo to Ci się po prostu klawiatura w systemie zmienia z Polski Programisty na Polski ;p . Jak chcesz to wyłączyć, to kliknij prawym na klawiaturce na pasku zadań i wybierz Ustawienia. Tam masz przycisk Ustawienia Klawiszy i wyłącz tam owy skrót klawiszowy i tyle ;p . Dla pewności możesz też wywalić nieużywane układy klawiatury jak np. Angielski, Niemiecki, Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Tak jak napisał Marmot. Ja właśnie po reinstalacji windowsa zawsze wyrzucam wszystkie układy klawiatury, włącznie z standardowym polskim i wyłącznie polski programisty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Kiedyś już pisałem poradę co do usuwania skrótu klawiszowego układów klawiatury. Screen co i jak jest TUTAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi