sfinkss Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Czy istnieje możliwość ściągnięcia gry on-line na kompa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Masz na myśli gierki wykorzystujące flasha? Tak. Bierzesz "pokaż źródło", szukasz <embed> i tam powinieneś mieć adres do pliku z rozszerzeniem swf. Kopiujesz ten adres i wklejasz go w jakimś menadżerze ściągania i już masz. Możesz to potem otwierać przeglądarką internetową, przez Plik->Otwórz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 a jak dojsc do pokazania źródła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Aby dojść do "Pokazania źródła" kliknij na stronie prawym przyciskiem myszy i kliknij "Pokarz źródło strony". No chyba że używasz firefox to zainstaluj rozszerzenie. http://mozillapl.org/baza_rozszerzen/inne/download_embedded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Naciśnij po prostu "Ctrl" i "U" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 ale to jest tylko do firefoxa 1.5, a jest coś do trójki? EDIT ok, mam ctr+u, ale w której sekcji <embed> sie znajduje? no bo jak jest ze 200 linijek kodu to trudno znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Może to będzie dobre: https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/1468 . A zresztą, co to za problem nacisnąć na stronie prawy przycisk myszy, wziąć "pokaż źródło", nacisnąć CTRL+F (włącza wyszukiwarkę), wpisać swf albo embed, skopiować do schowka adres, wklepać go do paska przeglądarki, nacisnąć enter i następnie wziąć Plik->Zapisz Stronę Jako? EDIT: W sekcji BODY. Naciśnij sobie CTRL+F to Ci się wyszukiwarka włączy i możesz sobie przeszukać źródło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Chyba nie potrzeba rozszerzenia, też mam trójkę i jakoś bez żadnych dodatków sprawdzam źródło strony i znajduję sobie magiczne <embed> :P ale w której sekcji <embed> sie znajduje? no bo jak jest ze 200 linijek kodu to trudno znaleźć. ctrl + F? dalej wpisujesz np. embed i włala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 No, to wiadome, że nie potrzeba żadnego, ale jak komuś się nie chce zaglądać do źródła to ma gotowca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 ok, dzięki, wszystko wiem. nie chce zakładać kolejnego tematu, mam tylko jedno krótkie pytanie, czasem na forach, ludzie mają "witaj Gościu" a jak jestem zalogowany, to "witaj sfinkss' czy 'pozdro dla sfinkss' jak takie coś się robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Na niektórych forach jest coś takiego jak tag [you]. Tutaj tego nie ma. Na forach gdzie to działa, zamiast tego taga pokazuje się nick tego, kto aktualnie patrzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 kolejny problem;) ściągnąłem juz ten plik swf na pulpit. i jak go otworzyć? nawet jak dopisuje do nazwy .swf , nie chce się otworzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 skopiować do schowka adres, wklepać go do paska przeglądarki, nacisnąć enter i następnie wziąć Plik->Zapisz Stronę Jako? ? bo z dysku bezsensu jest grać w takie gry chociaż jakiś flesz plejer lub coś takiego pewnie jest, zresztą pogogluj trochę pewnie coś znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 no ale czesto mam z gazet np. animacje flash, i działa, i jak to się otwiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 może macromedia? jeszcze znalazłem jakiś "SWF Opener", nie wiem czy one załatwią sprawę ale możesz spróbować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Zacytuję swojego pierwszego posta w tym temacie: Możesz to potem otwierać przeglądarką internetową, przez Plik->Otwórz. Oto rozwiązanie Twojego problemu. Za następnym razem dokładniej czytaj swoje tematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi