Zakol Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Znacie jakieś darmowe serwery (konta) www?? :huh: Tylko żeby było 30MB lub więcej i obsługa MySQL. AdminMySQL mile widziany :P Z góry THX B) PS. wszystko, tylko nie lycos i darmoland!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 rocafella.pl wydaje się być super######sty jak na polski darmowy hosting. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 haa.pl, polecam x] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 A ja cały czas jade na gaa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 haa.pl, polecam x] A ja cały czas jade na gaa.pl to to samo xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Ja tam polecam : gsi.pl k9.pl friko.pl www.gower.pl/ I tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 19 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 @bucior: k9.pl ftp sie tnie az strach :] friko.pl ma ogromne reklamy i duze ograniczenia gower.pl jest płatny :P dzieki bucik :] Skorzystalem z rocafella.pl chociaz go znalem, to o nim zapomnialem bo ostatnio dlugo nie mozna bylo zakladac nowych kont ;| Admin przysnal... Ale juz jest ok :D THX 4 all!! Subject closed... :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi