Bucior Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Szukam min. dwóch osób do team'u Żeby sie dostac trzeba umiec sie obsługiwac jedna z tych rzeczy: 1.Znac HTML lub XHTML(+ było by dobrze CSS'a) 2.Admin do forum podobnego di forum GMCLAN. Czy są chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Szukam min. dwóch osób do team'u Żeby sie dostac trzeba umiec sie obsługiwac jedna z tych rzeczy: 1.Znac HTML lub XHTML(+ było by dobrze CSS'a) 2.Admin do forum podobnego di forum GMCLAN. Czy są chętni? <{POST_SNAPBACK}> Nie umiesz rozróżniać działów ? Szukanie osób do team`u to inny język programowania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 19 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 To gdzie miałem to napisac??HTML to inny jezyk programowania i tym sie kierowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Ja umiem instalować i "adminować" fora : IPB, vBulletin i phpBB. Jak chcesz mogę pomagać ile wlezie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 A ja umiem wszystko instalować i obsługiwać ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 19 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Bartku to załóż ipb już.I napisz do mnie na gg 1806221 Dziadekkleofas a znasz HTML good lub php? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 To gdzie miałem to napisac??HTML to inny jezyk programowania i tym sie kierowałem. <{POST_SNAPBACK}> Np. w dziale Valhalla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 19 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Dobrze przepraszam Vardi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Dziadekkleofas a znasz HTML good lub php? <{POST_SNAPBACK}> HTML'a trochę łyknąłem, a php słabo umiem. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_1908 Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 ja znam HTML I PHP MYSQL a powiecie mi w jakim skrypcje jest forum GMCLAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Zapewne XHTML... [ patrzy na button potwierdzajacy zgodność skryptów w owym języku programowania, umieszczony na STRONIE GŁÓWNEJ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 30 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 To wiec ktos sie chce zapisac do team'u?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Nie języku programowania Sadam, tylko kodzie strony! Co jak co, ale w XHTML, to Game Makera nie zrobisz bez dodatków typu javascript itd. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 A to niby ci robi ten temat w innych językach programowania ? Jeżeli się tu znalazł, i nie został przeniesiony, to nie ma przeciwskazan, zeby xhtmla nie nazwac jezykiem programowania... tyle ze nie gier a stron! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Ja znam slabo HTML ale jak cos to moge troche pomoc. Tymon: Patrz na datę ostatniego posta. Warn. I jeszcze pamiętaj o kropce i pisowni dużej litery na początku zdania =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi