Platyna Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Zna ktioś jakiś kurs robienia postaci, pomieszczeń i wogóle gier 3D w C++??? :D Tylko byle nie było w tym kursie tych podstaw jak zmienne, typy i inne banalne rzeczy bo to już umiem <_< z góry dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 http://www.pc2000.com.pl/ Tutaj możesz szukać, ale od razu mówie że sam nie sprawdzałem B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 www.gamedev.net - najlepsza strona o programowaniu gier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 18 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 TO do Zakola: Z tego co tam znalazłem to jest albo tylko zwykły kurs C++ bez wzmianek o 3D albo same przykłady programu 3D. A nie znalazłem tam Tego i Tego w jednym czyli kursu robienia 3D w C++ :( A to do Nicolasa 1: Ja potrzebuje polską stronę! :( Tak więc powtarzam POMOCY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Polskich stron o 3D w C++ nia ma :P . Zobacz sobie to: http://irrlicht.sourceforge.net , ściągnij ten silnik i potem tutorials. Po polsku nie znajdziesz, odrazu ci mówię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Nie ma stron o 3D? A OpenGl to co? ;] Poza tym 3D to sama teoria. Zastosowanie 3D - inna sprawa ;] Polecam kursy OpenGl (pełno) i darmowych silników (Irrlicht, Ogre3d). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Na http://warsztat.pac.pl w dziale artykuły jest troszkę o Opengl i DirectX w c++. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Kurs OpenGl 1 Kurs OpenGl 2 Kurs OpenGl 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 18 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zamiast szukać beznadziejnego krótkiego kursu poszedłem o krok dalej. Książka "OpenGl - Programowanie gier" :D :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 Kupiłeś czy ściągnąłeś :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi