Syliush Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 jak myślicie jaka postać w Almorze Online jest najlepsze, uzasadnijcie swój wybór lub też nie^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Nie wiem nie grałem, bo nie grałem :P Ale pewnie wszystkie są super i wogóle fajne można skakać i biegać 1111 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 O ile mi wiadomo to w Almorze nie ma wyboru postaci o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 mu pewnie chodzi o klasy postaci... mag, wojownik, łucznik, szatan czy coś w tym stylu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 ...albo o charakter (jest dobra, neutralna i zla) :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 ... a nawet, może i o płeć? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Jedyne co można wybrać to charakter ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Fajnie sie gra zuym pajonkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi