Crackkk-GM Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Witam! Szukam kogoś, kto mógłby narysować mi ikonki w stylu Windows 95/98 (poważnie :D) o rozmiarach 32*32 :) z góry dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Ja mogę, pisz na moje gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 moge wiedzieć po co ci one?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 @UP: (secret) <joke :D> oczywiści do wirtual system :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 :P Przeczytaj w końcu regulamin... warn. Snake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi