lenin Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 zrobilem konto na yoyo.pl.Ale nie wiem jak sie edytuje stronkę Ale chodzi Ci o edycję szablonu? czy o wrzucenie tego na serwer? Jak to pierwsze, to bez znajomości html-a (zależy w czym pisane było) za wiele nie zmienisz (co najwyżej tekst wypisany na stonce). A jak to drugie to w tym linku co podałem wsześniej znajdziesz wszystko co jest do tego potrzebne do wysłania (przynajmniej ja nie miałem z tym kłopotu ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Lenin...stronka juz prawie gotowa...podam adres tu na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 zapomialem dac :P ale teraz jeszcze dokonczylwem i jest fajna.mi sie podoba adres: www.skovv.cba.pl :) Kliknij lepiej na mojej sygnalizatorze na dole :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Lepiej by było jakbyś podał te linki w temacie o własnych stronach, a co do stronek, to widzę że ta teamu to szablon, ale dobrze jest, choć nie pasuje do tematyki, a własna, osobista to samemu robiona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 ta teamu to nie ja robilem.i wiem ze nie pasuje ale niech narazie bedzie bo chcemy jak najszybciej stworzyc 1 gre.zeby zaprezentowac.Stronka moja.Szablonb sciagnelem z neta.ale go bardzo przerobilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi