Skovv Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zalozylismy wczoraj z chlopakami 4 osobowy team.Nie mamy jeszcze grafika.Kto chetni pisac na gg:7225991 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 nikt nie chce??Robimy teraz gre RPG.Jest juz 300 spritow(domy,drzewka,kamienie,potwory,ludzie,drogi itp)potrzebne jest jeszcze jedzenie i pare innych zeczy.Jest to gra typu wiedzmin,tylko ze grafika 2D i pare zeczy inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Lepiej powiedz co zrobiliście jako programiści, jest już stabilny i zoptymalizowany engine gry? Może trochę więcej o sobie opowiecie, jakie macie doświadczenie w GML? (jeżeli gry robicie w GM oczywiście) A poza tym ciężko Wam będzie znaleźć grafika na GMC, ponieważ nie za wiele jest tu osób, które lubią się w to bawić i mają czas. Lepiej poszukaj, czy któryś z Twoich kolegów nie ma talentu w pix'art. :) P.S. Popraw pisownię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 @Skovv: Ty lepiej Teamu nie zakładaj z takimi umiejętnościami... Popraw pisownię... I myślę, że odświeżanie po godzinie, nie jest dobre. Może ktoś jest zajęty/nie dojrzał posta... :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 @up: I kto to mówi... <_< @topic: Słowami nic nie zdobędziecie, a z taką pisownią to już w ogóle... :P 1. Nie pisz double-postów, bo nikt nie weźmie waszych propozycji na poważnie... 2. Pisz poprawnie i "czysto"... 3. Podaj jakieś screeny lub "trailera" z waszego "projektu". 4. Na gmclanie ciężko znaleźć dobrego grafika. Tyle ode mnie... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 za jakas godzine wstawie screeny.teraz nie mam czasu bo wstawiam ludzi z ktorymi sie bedzie rozmawialo.I gdzie można wstawić screen?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 na upa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 jak???I mam prośbe:czy ktoś może zrobić ładne przyciski:Nowa gra,Wczytaj gre,Info,Strona internetowa,Credits,Wyjescie.Z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 @Up https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=3767 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Tutorial How to upload images? Step, by step. Step 1. Wejdź na gmclan.org Step 2. Wejdź w uploader. Step 3. Kliknij: "Przejdź do swojego katalogu" Step 4. Wciśnij przeglądaj i wybierz obrazek, W FORMACIE PNG! Step 5. Wciśnij na twój obrazek (na liście) Step 6. Skopiuj linka do obrazka. Step 7. W poście wpisz: [img=http://SCIEZKA_DO_OBRAZKA.png] Step 8. Wyślij posta :) Już... @Solmis: :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Crackkk-GM https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=5900 Tu jest mojego autorstwa z obrazkami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 @UP: xD No to, Skovv teraz będzie musiał umieć uploadować obrazki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Skovv, powiedz mi lepiej kto by chciał do teamu, gdzie wyzywają zwykłych użytkowików od ciot i tym podobne, ja już wszedłem na ten wasz czat blogowy i się przekonałem, że inteligencja piszących nie sięga borsuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 kryniak to jest czat blokowy>wiesz co to znaczy??Ze jest na kazdym blogu!!!A blogow jest pare milionow!!!Ummnie nikt sie nie wyzywa!!Zaraz wstawie obrazki :P ale mi net wolno chodzi :/ nie moge wstawic ;/ale nie myslcie ze nie mam :P mam 4 screany https://gmclan.org/uploader/4076/scren1.gif https://gmclan.org/uploader/4076/scren2.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Sory, ale na tym screenie widać tylko grafiki, które nie są wasze... :/ Pokażcie coś SWOJEGO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 https://gmclan.org/uploader/4076/scren3.gif To sa screny domow,postaci itp.Narazie nie mam map.Najpierw musimy zrobic poruszanie itp.Ale juz niedlugo wezme sie za mapy a te postacie grafiki nie sa moje.przyznaje.sa ze strony internetowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Skovv, Ty chyba nie rozumiesz pytania, masz zaprezentować to co do tej pory zrobiliście w tym 4-osobowym "teamie", bo powklejanie grafik innych osób do gry to nie są Wasze osiągi... Wątpię, żeby autorzy tych grafik Wam na to pozwolili. Więc zapytam, Zaprezentujecie to co do tej pory Wy stworzyliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 ehh...team powstal wczoraj i sa jednak 2 odoby bo jeden chlopak sie obrazil nie wiem o co a drugi wyjechal na wakacje.Nasz tem jeszcze nic nie zrobil.A te spritery sa do pobrania z nicencjom na stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 ehh...team powstal wczoraj i sa jednak 2 odoby bo jeden chlopak sie obrazil nie wiem o co a drugi wyjechal na wakacje.Nasz tem jeszcze nic nie zrobil.A te spritery sa do pobrania z nicencjom na stronie Aha, ciekawe :] Kradzież nie jest dobra, ale: "Zabranianie ludziom dostępu do informacji (tutaj grafika), nie pozwalanie na modyfikację jest odebraniem podstawowych praw moralnych człowieka" ;) Zmodyfikujcie jakoś tą grafikę, żeby wyglądała na waszą, a może by nikt nie zauważył :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Może...ale nie teraz :P potem nad tym popracojemy :P to jest 330 spriterow chyba XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Przecież szukają grafika... ^^ Poza tym, czemu nie mogą użyć tych grafik? :P Przecież nie zrobią gry komercyjnej... _-_ Poza tym najwyżej ich dodadzą do "kreditkuf". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Przecież szukają grafika... ^^ Poza tym, czemu nie mogą użyć tych grafik? :P Przecież nie zrobią gry komercyjnej... _-_ Poza tym najwyżej ich dodadzą do "kreditkuf". O ile wiedzą kogo to jest :] Ja osobiście jestem za wolnym oprogramowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 My szukamy grafika bo mu niezamiezamy robic jednej gry przez cale zycie.Po tym projekcie będą inne i bardzo potrzbeny bedzie grafik. My szukamy grafika bo mu niezamiezamy robic jednej gry przez cale zycie.Po tym projekcie będą inne i bardzo potrzbeny bedzie grafik.z reszta do tego projektu trzeba dorobic jeszcze grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 My szukamy grafika bo mu niezamiezamy robic jednej gry przez cale zycie.Po tym projekcie będą inne i bardzo potrzbeny bedzie grafik. A macie swoją stronę? Jak tak to pokażcie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 O ile wiedzą kogo to jest :] Reinders-tilesets, czy jakoś tak... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 nie mamy stronki oficjalnej...narazie :P mamy tajna i tam sie zwykle porozumiewamy...ale czasem przez gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 nie mamy stronki oficjalnej...narazie :P mamy tajna i tam sie zwykle porozumiewamy...ale czasem przez gg A to nie skorzystam z oferty, jak chcecie jakieś grafiki piszcie na GG. Tylko bez spamu i łańcuszków :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 kryniak to jest czat blokowy>wiesz co to znaczy??Ze jest na kazdym blogu!!!A blogow jest pare milionow!!!Ummnie nikt sie nie wyzywa!!Zaraz wstawie obrazki :P ale mi net wolno chodzi :/ nie moge wstawic ;/ale nie myslcie ze nie mam :P mam 4 screany https://gmclan.org/uploader/4076/scren1.gif https://gmclan.org/uploader/4076/scren2.gif Że to czat blokowy to wiem, ale netykieta dotyczy każdego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Że to czat blokowy to wiem, ale netykieta dotyczy każdego... Tak jak Second Life? Tylko, że brzydsze? ;) Patrzcie jaki profesjonalista ten nasz Skovv: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi