Matthew Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Nie wiem dlaczego, ale nie mogę przełączyć status na Dostępny (na inne zresztą też nie). Dwa dni temu zainstalowałem Hamachi, ale dopiero wczoraj wieczorem problem wystąpił. Gdy próbuję zmienić, to nie miga mi. Czemu tak się dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Właśnie nie wiem, mam to samo i nic nie mogę zrobić, dopiero dzisiaj mi się tak zrobiło, restart systemu nic nie dał, jeszcze spróbuje reinstalować gg albo przywrócić system do wcześniejszego stanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Przywracałem, ale to nic nie dało. Na pewno wina serwera. E: O! Mi już działa. Wyłączyłem GG i włączyłem GG Agent (Crash Dump coś) i zadziałało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Możliwie że GG nie mogło się połączyć... wyłącz akcelerator pobierania plików, przeglądarkę internetową , itp. Jeśli to czegoś nie zdziała, to prawdopodobnie serwery mogą być przeciążone... (wieczór na GG to 'godziny szczytu') :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 A ja myślę, że to wina za małej mocy obliczeniowej serwerów Gadu-Gadu :P Więcej info: http://gadu-gadu.pl/komunikator/zagladamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zwykle tak się dzieje jak wcześniej przełączysz na status Niedostępny z opisem :P Tylko nie wiem czemu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Wystarczy dać w opcjach programu, żeby ze startem nie dawał takiego statusu jak ostatnio, tylko np. na Ukryty żeby wchodził. Odkąd tak dałem to nie mam problemu z tym "Niedostępny z opisem" ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi