artimal Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 kupiłem psp i nie wiem jak zmienić tapetę i jak wrzucić filmiki bo jak daje 3gp to nie działa i jak mp4 to też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 3GP w PSP? :lol: Pobierz MediaCodera, kliknij w nim Extesions -> Game Consoles -> PSP I konwertuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 sformatowałem do MPEG-4 i na kartę do folderu video wrzuciłem i mi się pokazuje ----> there are no videos. you can import content from a ps3 system or a pc. for details, refer to the instructions for the psp system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 http://www.google.pl/search?q=zmiana+tapet...lient=firefox-a E: A z tym video już Ci nie pomogę, nie masz instrukcji obsługi czy co? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 po chiń-sk-u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 A gugiel nie żyje? :mellow: btw. Weź poprawnie tytułuj wątki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 co to gugiel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 www.google.pl To jest "gugiel" :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 pomóż ktoś z tym video !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Jeśli chcesz filmy z youtube, spróbuj vixy.net. vixy.net Wybierz format MP4, zgraj do folderu Video na karcie i koniec. Strona pobierze ci skonwertowany plik, choć lepiej jest ściągnąć vixy offline (z tej samej strony). PSP Video to dobry konwerter do filmów, których nie ma na tubie. PSP Video 9 - do wygooglowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 jak daję adres strony to mi się error pokazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Mi działa. Sprawdź z inną przeglądarką. Jakby co: Link do vixy offline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Program Internet Explorer nie może wyświetlić witryny sieci Web Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Brawo - Korzystaj z Internet Explorera - Daleko zajdziesz ! Btw. Nie dziw się, skoro korzystasz właśnie z tego Microshitu ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Bierz Operę! Ja też męczyłem się z IE, ale teraz już w życiu nie chcę tej przeglądarki używać, choć to niestety często konieczność (szkoła). PS. Poprawiłem ci sygnaturę, bo widzieć tagi to prawdziwy żal.ru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Nie ma innej metody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 nie ma innej metody Jest, ale do tuby lepszej NIE MA. Przesiadka na Operę lub Firefoxa da ci naprawdę dużo, ale jak chcesz: - Kombinacja downloader (większość prostych downloaderów) + konwerter (np. MediaCoder, czy coś takiego) + PSP Video 9. - Kombinacja konwertujący downloader (np. Youtube Downloader) + PSP Video 9. - Zamiast vixy - zamzar.com (ale to metoda dla cierpliwych - strona nie konwertuje od razu, tylko trzeba czekać na maila). PS. UŻYWAJ ZNAKÓW INTERPUNKCYJNYCH! Poprawiłem ci posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 sory ale mam rękę lewą złamanó i nie mogę zrobić kilku znaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 W takiej sytuacji poproś mamę, żeby Ci pisała. Za to ja polecam kombinację Youtube Downloader + PSP Video 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Program Internet Explorer nie może wyświetlić witryny sieci Web Zamknij japę i pobieraj ostatniego Firefoksa ew. Operę. Poczujesz różnicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Noo weź to poczuj, niech internet explorer da ci spokój, bo nie możesz stać z boku, musisz poczuć to. (A taki mały cytat, z moim przerobieniem xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Noo weź to poczuj, niech internet explorer da ci spokój, bo nie możesz stać z boku, musisz poczuć to. (A taki mały cytat, z moim przerobieniem xD) Ale sza! On jest wielkim fanem Billa! Nie toleruje innego softu niż od MS! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi