OriPL Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 witam chcial bym sie nauczyc robic multiplayery na bibliotece 39dll (podobno najprosciej) ale ja nic nie wiem znaleazlem jakis temat gdzie byly wypisywanie funkcje ale ja i tak nie wiem gdzie co i jak wstawic... sprzydal by mi sie jakis nauczyciel xD ktory by mi pomogl by mi sie nauczyc robic MP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 na gmc community jest przykład racer example i jest on bardzo dobry do nauki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Multiplayer, pomocy... NIE POTRAFIĘ NIC ZROBIĆ i mam kilka pytan tiaa... więc po co się za to bierzesz skoro nie umiesz wogóle tego? :huh: przydal by mi sie jakis nauczyciel xD ktory by mi pomogl by mi sie nauczyc robic MP prywatna nauka jest płatna http://www.yoyogames.com/make/tutorials Tutaj też są jakieś tutki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 dzieks Misiek999 sciaglem sobie i mniej więcej zaczynam kapować o co w tym wszystkim biega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi