Nikas Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Elo! Na początku piszę że nie wiem do jakiego działu dać ten temat,to dałem tu,do valhalli. A więc potrzebuje efekty particle błyski,ognie,światała itp. Szukałem ale nic nie znalazłem,jeśli możecie u umiecie to prosiłbym byście je zrobili :) Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 W GM ? Particle Designer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 No wiem,tylko że ja nie umiem obsługiwać PD : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 http://alertgames.net/forums/viewtopic.php?id=10 - tu masz różne efekty dla Particle Designera. Podpatrz jak są zrobione i próbuj robić własne. Ja tą metodą nauczyłem się obsługiwać ten program ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 dzięki Marmot, bo mi też się przyda :D E: GML part_emitter_create(Sname) co mam wpisać w miejsce Sname? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Nic, to co wygeneruje Particle Designer to gotowy skrypt. Jedyne co musisz zrobić, to wcześniej stworzyć system particle o nazwie "Sname". Polecam czytanie dokumentacji, na prawdę można się z niej sporo dowiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Nic, to co wygeneruje Particle Designer to gotowy skrypt. Jedyne co musisz zrobić, to wcześniej stworzyć system particle o nazwie "Sname". Polecam czytanie dokumentacji, na prawdę można się z niej sporo dowiedzieć... Nie pomyślałem o tym, poprostu wydawało mi się, że to co się w programie zrobi to już wystarczy :P Ale już mi się udało, dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi