jontor120 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Tytuł:Roguelike Gatunek:Roguelike Opis:Trzeba pomóc biednemu znaczku XD.Lecz uważac na wrogow i okropne potwory XD.Dość śmieszna gra XD. Download:http://www.gmclan.org/up2195_4_Roguelike.html Rozmiar pliku:2,27MB-Tyle Gra 1,04MB-W archiwum Autorzy:Jontor120 Programowanie:Jontor120 i z niewielką pomocąCP-Player-czyjakoś tak XD Fabuła:Jontor120 Grafika:Jontor120 Muzyka:Jontor120 Screeny:Przepraszam za utrudnienia lecz sie nie chcą zrobic Print Screeny:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Nie ma screenów? No to przygotuj się na warna... :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 niestety ale klawisz od print screen mi nie dziala :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Po co robisz 2 takie same tematy?Gra jest całkiem całkiem ale co to jest to na końcu to takie brazowe? 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 pieńki to na koncu a 2 tematy bo mi sie 1 przypadkiem :( Cp-Player jestes dziwny jakis.bo oceny sa od 0-10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qspy Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Przepraszam za utrudnienia lecz sie nie chcą zrobic Print Screeny:( Hmm... a tyle jest na necie programów do robienia screenów... a może się w ogóle nie chciało co? A gierka na 3/5 Pozdrawiam, Qspy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 jak to sa pienki to naprawde,ale jak może ci print screen nie dzialac?Popieram qspy z tymi programami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 klawisz mi nie dziala a z neta mi sie nie chce(pracujmy nad moim klawiszem XD) klawisz mi nie dziala a z neta mi sie nie chce(pracujmy nad moim klawiszem XD) niewiem nie dziala mi a ty Cp-player sie lepiej nie odzywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 jak zwykle 2 razy,jakiego masz kompa,istnieje coś takiego jak instrukcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qspy Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Nie chce się szukać? Programik do screenów: Catcher 1.1 Pobierz Screen: A jak się upierasz nad tym klawiszem to kup nową klawiaturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Cp-cos nie odzywaj sie juz a 2 razy bo mam wolnegoo neta dzieki sprawdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Może z niego skorzystam,no jontor bierz sie za obrazki EDIT:lol możesz sobie nawet F9 kliknac i ci obrazek cyknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Cp-Cos nie odzywaj sie a obrazki to ja przy moim kolejnym dziele dam dobra wiec papa zamykam temat przez CP-Player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qspy Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 A wiesz że za brak screenów modzi dawają warny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi