Tymon Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 A Cairo 1 nie miała grafiki z katalogu Sprites ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 DObra wozik weź się jak możesz za coś ambitnego a nie robisz gry o których piszą w gazetach jak je zrobic.Weź sie za dośc trudny projekt i staraj sie w nim zrobic rzeczy których teraz nie umiesz :).POwtarzam kolegów ucz sie ucz(bo nauka to do... czegos tam klucz :P ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Moja teoria nauki zyskuje na popularności x] Ja proponuje nie robić czegoś strasznie trudnego bo napewno sam sobie rady nie dasz. Weź się za jakąś platformówkę, wyścigi itd. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woozie Opublikowano 13 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Teraz juz robie lepsze gry a gdzie post The ball 2 moj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Woozie naprawde wielka samo krytyka. Tymon ja się wziełem za trudny projekt i jak narazie sobie sam radze :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi