LolikZabijaka Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 siema mam taki problem używam klocka step towards point i jak Niemiec idzie to czasem omija obiekty solid a czasem nie a drugi problem polega na tym że jak Niemiec stoi w miejscu to kręci się wokół własnej osi jak to naprawić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 GML if ( distance_to_point( docelowy_x, docelowy_y ) > 5 ) mp_potential_step( docelowy_x, docelowy_y, speed, true ); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Unkown Variable "docelowy_x" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Unkown Variable "docelowy_x" 3/10 Po za tym, skąd on ma wiedzieć jakich zmiennych używasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 ta wiem ale co wpisać jako zmienną "Create" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Unkown Variable "docelowy_x" Położyłes mnie na ziemię. Nie wstanę. Dałem to jako przykład. Wstaw tam pozycję x i y do której ma się poruszać, nie wiem jak to masz zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 tylko że on się porusza tylko gdy do niego podejdę i on leci w moją stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 No to podstaw tam x i y gracza? T_t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi