Misiek 1996 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Yo! Potrzebuję muzy rodem z II Wojny Światowej i za Chiny ludowe nie mogę jej znaleźć. Czy ktoś zna jakiąś stronę czy coś, gdzie znajdę taką muzykę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Jeśli ci chodzi o midi to w google znajdziesz pełno stron. http://www.google.pl/search?q=war+midi Niektóre są nawet fajne. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 mam chyba jedną piosenkę która będzie pasować Rota: http://www.youtube.com/watch?v=Bix3YKGc5jM...feature=related nie jestem pewny z której Wojny Światowej ale łapie za sarducho ^^' XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 To miał być Hymn polski ale wszedł mazurek dąbrowskiego i wyparł rote ze względu na text. Ja i tak wolę rote i świetnie pasowało by do II wojny światowej :D a w google jest dużo sam nawet szukałem ale to przed pracami nad the paker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Ja i tak wolę rote ja też a co do topicu nie znam żadnej strony ale możesz poszukać jakieś filmy wojenne i wtedy z nim poszukać midi łatwiej ci będzie znaleźć jakieś wojenne rytmy a przynajmniej tak mi się wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Ale określ się o co Ci chodzi. Chodzi Ci o muzykę wykonawców, którzy wtedy wykonywali muzykę (jak np. Edith Piaf), czy o muzykę która utrzymuje w grze klimat wojenny (jak np. soundtrack z Medal Of Honor), czy o muzykę wspominającą wydarzenia wojenne (jak np. Sabaton - 40-1)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 1996 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Chodzi o muzykę, która pasowałaby do klimatu gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 To z takim czymś będzie najciężej. Na pewno jakiś wolny, symfoniczny utwór by pasował, najlepiej jakiegoś znanego kompozytora sprzed wielu lat. Na Twoim miejscu poszukałbym czegoś tutaj: http://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Music_sound może akurat coś trafi się w sam raz, a muzyki stąd możesz spokojnie użyć w grach, bo jest na licencji GNU FDL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi