Firemark Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 http://www.digart.pl/grupy/6395/Gmclan zapraszam , do rejestrowania się :> pokażmy onetowcom co nas stać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Wiesz dobrze jak wygląda poziom większości GMclanowców. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Tymon , a ty wiesz , że możemy go podwyższyć a to nie łaska napisać mi na gg? :D edit: podczas rozrostu moge oddać komuś innemu grupe , niechce by ktoś z powodu mnie płakał :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Dopisałem się , nick nick: Luksor. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Fire, nie mam internetu. =p A czy da rade podwyższyć... nie wiem, zależy od użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 To jak tymonie tutaj jesteś? coś mi tu smędzisz :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 @UP: Kawiarenka internetowa, znajomy (ew. znajoma), itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Ew. dziewczyna, ew. szkoła, ew. użycie modemu, ew. lokalnej sieci bezprzewodowej na osiedlu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi