g-Enjoy Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Szukam czegoś w stylu TAdvGlowButton, tyle, że darmowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 No co bagno haxiorku =) sam sobie napisać nie potrafimy ;>? poszukaj na torry.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Po prostu mi się nie chce ;> I przestańcie z tym haxiorkiem ;f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Skoro tobie się nie chce to nam też nie chce Ci się pomagać ;] co to jesteśmy żeby odwalać za Ciebie, bo Ci się nie chce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Bagno, skoro jesteś taki pr0 w Delphi to z takimi rzeczami pownnneneś sobie sam radzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 I właśnie sobie poradziłem :] Jednakże posty typu, "nam się nie chce pomóc", "Ty jesteś taki owaki" walicie dla licznika postów :] Na szczęście po 15 minutach gdybania sobie poradziłem i ślicznie działa. Zamykam. @Pieter: http://bagno.deviantart.com/journal/ - Journal o nazwie WinMedia Player itd. przedostatni akapit ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi