Zając Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 ktoś byłby chętny przerobić moją gierke- Paletki na gierke multiplayer? bi ja sie na tym ni znam, dałbym mu gre, a osoba która sie zgłosi zrobi pokój w którym wybiera sie multiplayer i single player, grafika nie byłaby zmieniona, na multiplayer łaczyć sie będzie można przez IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Spróbuj to zrobić sam, tu masz tutka: http://www.gamemaker.nl/tutorials/multiplayer.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 4 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 ale ja jestem noob i bym sie z tutorialem nawet nie pokapował! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 No to jak chcesz się czegoś nauczyć ? Cały czas klockami ? :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 LOL, czemu pierwsza gra prawie każdego zwie się Paletki? Moja pierwsza gra powstała w 2002 roku też się nazywała Paletki... PS. Tamten tutorial co ci dał Nicolas, to jest właśnie na taką grę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi