Zając Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 http://xthost.info/Zajac/Paletki-version.1.1.rar Oto moja pierwsza gra, robiłem ją z 2 godziny, łącznie z grafiką, jedynym bugiem którego nie potrafię naprawić, to to że jak odbijemy kantem paletki to cały czas dodają sie punkty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 No spoko ale wykonaj jeszcze kilka poprawek to bedzie na gre na jakims tam poziomie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Ale nuda *ziew*. Jak na pierwszą gre, nieźle ale mogło być lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 troche nudna gra ale jak na pierwszą nie jest źle tylko dodaj jakieś bonusy czy coś w tym stylu żeby sie nie nudziła po paru minutach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 To tak: - za mała piłka; - brak muzyki; - czemu strzałkami się kieruje obydwoma paletkami? - nudne to to. PS. Zarzucę moimi paletkami (też pierwsza gra). Nie były robione w GM, ale zobacz na moje, bo moje są bardziej grywalne, czym się różnia itd. https://gmclan.org/index.php?uploader=Marmot - plik paletki.rar. Instalujesz przez setup.exe i odpalasz, logiczne :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 London juz sie znawca po jednej grze jak ja zrobil :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 nie twierdze że jeste znawca ale moja pierwsza gra była lepsza od tej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Nie bede polemizował ale widze że u Ciebie pełna samo krytyka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielokop Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 A wiec tak , tak szybko jak to wlaczylem to tak szybko ja wylaczylem ! Ocena Gry : Grafika - 2/6 Grywalność - 3/6 Muzyka - 0/6 Ogólna ocena - 2 /ziew/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi