fervi (Skovv) Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Witajcie! Ostatnio planuje zrobić taką stronę internetową, w której nie jest wymagana baza danych. Mam takie coś - phpSlash (CMS) - DocuWiki (Encyklopedia) Pytanie jest zbliżone do tego z postgresql Czy ma ktoś - Forum - Uploader Który nie wymaga Bazy Danych? Może nie być jakiś super (typu PHPBB), ale ma spełniać swoje zadania. Fervi Prosi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Zobacz to http://www.hotscripts.pl/produkt-3202.html - Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Ok. Zaraz przetestuję ;] Dzięki A ktoś ma Uploader? Też się przyda, byleby miał opcje wgrywania plików ... ;] Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Uploader nie potrzebuje bazy danych. Wpisz w google uploader+php i ci wyskoczą tutoriale :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 @NoBody Luksor dał mi swój uploader, i on wymagał MySQL ;/ Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Fervi w google pierwszy wynik szukania http://www.tizag.com/phpT/fileupload.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Marrac, fajnie. Tylko wolałbym link, a nie poradnik "Zrób to sam" Fervi @Edit Próbowałem jakoś zrobić to, lecz nie mogę się połapać ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Forum - txtBB Uploader - te co Ci podałem w Twoim poprzednim temacie nie używają żadnej bazy, więc sobie poszukaj ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Dzięki All! Fervi Zamykam Temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi