Phoenix Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 A więc, ponownie zakładam zespół. Mam już o 90% więc doświadczenia niż kiedyś. Poszukuje: Programistów może byc z 4,5 Grafika: 2 lub3 Gościa dorobienia muzyki : 1 lub 2 Oficjalne forum znajduje sie w mojej sygnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Po 1: Team: Warcrawt Games Po 2: fora.pl Po 3: To kim Ty będziesz w teamie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Producentem... inni będą pracować a on będzie się opierdal...ać i kasę trzepać na tym... jaaaasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Jedno pytanie: Skłąd? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 PhoenixPL: wyjdź i umrzyj. Mam już o 90% więc doświadczenia niż kiedyś. hhhutrutjjjfffbb BBgdg D/ff. Sdrr. Myślę że to najlepiej podsumuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Ponownie? To wcześniej twój team musiał się rozsypać, albo ciebie wywalili z tego teamu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Mam już o 90% więc doświadczenia niż kiedyś. Skoro jesteś taki dobry w zdobywaniu doświadczenia to zacznij grać w tibię. Co tu dużo mówić kiepski i zgromadzisz wokół siebie co najwyżej osoby kiepskie, nie życzę powodzenia, bo nie rzucam słów na wiatr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 PhoenixPL: wyjdź i umrzyj. Znowu ktoś używa mojego grypsa... :jezor: @topik. A pozatym. :bye1: :bye1: :bye1: Tobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 @RaistlinBlackRobe: to żeś strzelił @Woock: chodzi o miesjowoś? @Pieter: Nie prawda, nie będę opierd... tylko również pracował @Fallord: Jak to kim? Programistą @Yoda: Już wychodzę. Tylko jeszcze 5 minut, OK? @topic: naprawdę się poduczyłem. Umiem naprawdę o wiele więcej niż kiedyś. Ciągle się uczę, więc myślę, że nie ma potrzeby do cytuję słowa Yody: hhhutrutjjjfffbb BBgdg D/ff. Sdrr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 @Fallord: Jak to kim? Programistą http://pl.wikipedia.org/wiki/Programista :-U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Yoda się czepiasz chodzi mi o programowanie gier. No kto chce do teamu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Yoda się czepiasz chodzi mi o programowanie gier. No właśnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 to kto chce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 ...cisza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Dam ci praktyczną radę: Najpierw wydaj jakąś dobrą grę, a potem rób nabór do teamu. Mam już o 90% więc doświadczenia niż kiedyś.Rozumiem... 0 * 1,9 = 0 A wiec z tego pięknego równania wynika, że nic się nie nauczyłeś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 @Woock: chodzi o miesjowoś?Nie, chodzi o ten Skłąd "umiesjowony" na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Dawidds kurna na pewno więcej umiem niż kiedy pisałem pierwszy temat o założeniu teamu, więc nie wiem dlaczego uważacie, że nic nie umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Ludzie przeważnie tak myślą o ludziach, którzy próbują zakładać team, sprawiając przy tym wrażenie, że zupełnie nie wiedzą, co chcą osiągnąć. Nie pomaga fakt, że zabierasz się za sprawę od tzw. zadniej strony. Dlaczego nieistniejący team potrzebuje własnego forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Woock, założyłem forum dla gości, którzy dołączą. Na razie tam nic nie ma ponieważ nikt jeszcze nie doszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi