danloo23 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Witam! Potrzebuje pomocy przy napisaniu jednego-dwoch prostych programow napisanych w Visual Basic! Termin 7 dni!!!Wiem ze tego nikt za darmo nie zrobi wiec mozemy dogadac sie co do ceny! Nie pytajcie dlaczego nie moge sam czegos napisac itd... Poprostu prosze o pomoc! W razie potrzeby podam moj numer GG!!! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Dwóch prostych programów - może troszkę dokładniej? :) Podaj temat tych programów i, czy koniecznie muszą być napisane w Visual Basic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danloo23 Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Dwóch prostych programów - może troszkę dokładniej? :) Podaj temat tych programów i, czy koniecznie muszą być napisane w Visual Basic? W sumie te programy nie sa dla mnie,ktos mnie poprosil o pomoc!Temat z tego co wiem,chyba obojetny ale postaram sie jutro jeszcze dokladnie dowiedziec i dam znac!Napewno musza byc napisane w Visual Basic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Po 1: Jakie to mają być programy? Po 2: W "zwykłym" VB czy .NET ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danloo23 Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Moze byc to np. prosta gra napisana w zwyklym VB! CZEKAM NA POMOC!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 vb4all.pl tam masz pelno kodow zrodlowych programow i chyba gier . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danloo23 Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Stronka fajna ale troche boje sie ze ktos wpadnie na taki sam pomysl,sciagnie sobie cos z tej strony i kilka osob bedzie mialo to samo!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Stronka fajna ale troche boje sie ze ktos wpadnie na taki sam pomysl,sciagnie sobie cos z tej strony i kilka osob bedzie mialo to samo!!! Przerob troche jakąs rzecz . Graficznie , rozstawienie butonów czy cos. Pododawaj albo jak Ci sie nie chce to cos przykroc i juz. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi