Phoenix Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Witam. Mam takie pytanko mógłby mi ktoś wykonać grafikę rycerza tylko, że bardzo małe wymiary to: coś koło 22 na 25. Tematyka średniowiecze. No i z każdej pozycji jeśli by się dało. Creditsy czekają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 60x300 to dla ciebie bardzo małe rozmiary ? :blink: wiesz w ogóle jak wygląda klocek o takich rozmiarach ? I wyobraź sobie w takim klocku rycerza i to jeszcze od przodu. Wątpie że ktoś ci taką DUŻĄ grafikę zrobi... ale nigdy nie wiadomo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 ey zmieniłem już rozmiary, mógłby, ktoś coś wyrysowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoseKK Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Nie jestem zbyt dobry ale spróbowałem, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 dobrze tylko mógłbyś go zrobić pod kątem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoseKK Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 To znaczy? Tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 chodzi mi w rzucie ale nie tak jak w Tibii tak żeby było go widac w takim udawanym 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Pobierz sobie jakiś edytor 3D , wymodeluj sobie rycerza.. i rób animacje. Za dużo roboty by było z ręcznym rysowaniem. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Tutaj powinieneś znaleźć takie grafiki jakie potrzebujesz @UP: W udawanym 3D nie ma grafiki trójwymiarowej :P Jest to zazwyczaj grafika 2D z widokiem izometrycznym, więc nie ma potrzeby tworzenia do tego modeli w 3D :P ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 no to o taki mi chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Tutaj powinieneś znaleźć takie grafiki jakie potrzebujesz @UP: W udawanym 3D nie ma grafiki trójwymiarowej :P Jest to zazwyczaj grafika 2D z widokiem izometrycznym, więc nie ma potrzeby tworzenia do tego modeli w 3D :P ;) Ale jest o niebo latwiejsza sprawa z modelami 3D . Zrobisz jakis jeden i potem tylko sobie robisz ruchy , renderujesz pod jakim katem pasuje itp. a z zwyklym rysowaniem bylo by duzo babrania :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 @Lenin: ... Zapomniałem dodać że trzeba jeszcze robić renderowanie i potem zapisywać np. do gif'a ... widocznie mnie źle zrozumiałeś. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi