zalu Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Proste pytanie: Jakim programem można otworzyć plik BIN ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 A wiesz w ogóle czym jest ten plik? Bo są różne wyjścia: - może to być plik wykonywalny dla jakiegoś systemu niebędącego ani Windowsem ani Dosem - może to być obraz płyty. - coś innego Jak to drugie, to odpalisz Daemon Toolsem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 20 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 to drugie kurde a nie da się czymś innym bo demon mi kompa zawiesza ? ale spróbuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Spróbuj jakimś programem na ISO przerobić i wtedy taki obraz płyty zemulujesz każdym programem do montowania obrazów płyt jako dysk, ew. każdym programem do nagrywania nagrasz. Bodajże programem UltraISO zrobisz coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 PowerISO alkoholem chyba też można, MagicISO. Wogóle to wpisz sobie w google -> emulacja napędów i będziesz miał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 20 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 a może ktoś powiedzieć jak w Magic ISO nagrać obraz na dysk wirtualny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Ściągnij ultraiso i nie pierdziel głupot. 1 kliknięcie, i napęd zemulowany ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 napisz jak bo ja to mam i nie mogę znaleźć guziczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Alcohol 120%, Deamon Tools, Alcohol 52%(chyba też można) itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 UltraIso -> Narzędzia -> Zamontuj jako napęd wirtualny... -> Zamontuj Rzeczywiście dużo prawda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi