Rikitiki. Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Alien Swarm, ktoś chętny na kooperację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Ja jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Może ma ktoś ochotę pociorać w coś na multi? Najlepiej jakaś strategia albo rpg:) Wymienię tytuły na które mam ochotę: - Warhammer Dark Crusade - Kozacy 1 - Baldur 2 - Icewind Dale 2 ktoś chętny? ew. jakieś swoje propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Ja jestem za takim gmclanowym popykaniem w Alien Swarma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zamknęli temat z ustawkami w grach komputerowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zamknęli temat z ustawkami w grach komputerowych? jest na drugiej stronie Valhalli, to już za daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 nno ja też mogę pograć tyle że żadnej z tych gier nie mam e: moje propozycje: - Tzar - Stronghold Crusader PL + Dodatek - MTA San Andreas - CS 1.6 / Source Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 @Alternative My tu rozmawiamy o piratach, chyba nie myslales że nikas te wszystie gry na oryginalne? :) Nikas :> Może lepiej Soulstorma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Nowy team w Icewind Dale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 baldur był lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Baldur jest dla każuali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 icewind dale jest dla każuali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 chyba nie myslales że nikas te wszystie gry na oryginalne? smile.gif ale to są oryginalne bo ja nie jestem jakimś mega piratem możemy pograć w icewind, to instalować? i znowu mam być magiem? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Ojoj, jestem dzieckiem jakiegoś boga. Chyba poromansuję z tą elfką z cyrku. A w mojej drużynie jest niedorozwinięty łysol z chomikiem i mag zamieniający się w kobietę. Hura. Iwan Śmierciobrody (wszystkie punkty wpakowane w zastraszanie) rozpłatający yeti i wioski hipisowskich druidów. I rzucanie granatami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 oryginalne bo ja nie jestem jakimś mega piratem Iam dissapointed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 no to kto w składzie? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Iam dissapointed Minecraft :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 1 orygianalna gra to nie jest jeszcze przestępstwo, z ilością oryginałów nikas przesadził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 to kto w teamie ( 5 osobowy on? ) ja, stasiu i kto jeszcze? może stara ekipa od baldura czyli farkraj i morro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 jak sie dogadamy co do wersji i nie będziesz mnie zabijał jak kiedyś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Rozumiem, że idziesz w jakość :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 ide do sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 moja wersja gry to 2.01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 jak skończe ściągać Kane & Lynch to ide po icewinda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Wtedy będzie już za późno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 mam wiarę w swój internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 no właśnie, instaluj icewinda i graj, a kanea sobie ściągniesz później obecna ekipa: ja stach farkraj lionx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 nie mam icewinda mowie przecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 więc jak to? ktoś ma jeszcze tą grę? EDIT: dane do hamaka id: lubimy jeść japonię hasło: indie (albo nocze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 hasło to indie. Ja bym mógł grać od 16 sierpnia dopiero, bo jestem za granicą. Prosiłbym Japonstasza żeby mi wyhodował złotoskórego dorfa wojownika, how copy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi