Grabarz Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Może Soldat ? :) M79 - wymiata :D Bym zagrał :) Ale z tym M79 to się schowaj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Czyli na za tydzień wszyscy pobierają Hidden & Dangerous Deluxe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Bym zagrał :) Ale z tym M79 to się schowaj :P Dlaczego ? :P Powiem tak, jak zacząłem grać to przez pierwsze 3 lata strzelałem snajperką no ale po trochę długiej przerwie nie ogarniałem juz jej, no to gdzieś tak od 2 lat gram m79 ;) Kto serwa stawia? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 łezka mi pociekła na myśl o H&D :(. Ale bym sobie zagrał :D ( nie rozpiernicze już wszystkich granatem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Ja sie smialem i plakalem przegladajac temat o HaD : P Akurat mi sie ferie koncza : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Je wygrzebałem instalke H&D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Którą część 1 czy 2 ? Bo nie wiem, jaką ściągać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 No pewnie że 1 Deluxe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 No dobra, 5 minut do pobrania : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 A kto postawi serw ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 To może pobawię się z wami i też pogram w H&D, nie grałem w to jeszcze nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 ok kleju, to jaki mamy skład? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 To gramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Jeżeli na vps da się postawić serwer to ja mogę postawić : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 ostatnio było tak ze stawiali serwa przez hamaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Ja to teraz instalne i mogę pykać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 lubimy jesc japonie indie Postawie jak bede mial czas. Poukladajcie sie jakos, abym wiedzial z kim gram. Wiadomo w moim teamie musze byc ja i Nikas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 ja ściągam flashgeta żeby ściągnąć H&D ;P szkoda ze siec juz pełna ;/ nooby które nie grają niech robią wypad z sieci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 No dokładnie. Też bym wbił :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 No to kurna, przecież mogę postawić 24/7 no ale jak nie chcecie to niee ;f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 poproszę o audiencję z waszym panem! (dawać mi właściciela kanału na hamaczi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Nawet ja mogę zagrać w h&h jeśli tylko ludzi pokroju Safari czy Dawki nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 @Up A co Ci się nie podoba ? : ) Nawet ja mogę zagrać w h&h jeśli tylko ludzi pokroju Japanstache nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Ja bym zagrał ale nawet nie wiem jak się połączyć do was :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Nie podoba mu się to, że już to kiedyś przerabialiśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 @Grabarz - : ) Podalem wszystko w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 A co Ci się nie podoba ? : ) Przecież napisałem, że Ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 w obecnym zią składzie jest: flat flak klej ja i mamy 4 wolne miejsce, na które czasami wejdzie far Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Ściągam to, mogem dołączyć. Kiedyś przeszedłem to na singlu, więc tam mniej więcej wiem o co biega :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 A może zagrałby ktoś w Altitude? Właśnie się zaczął darmowy weekend tej gry na Steamie (dziwne że w czwartek, ale to lepiej dla nas :D). Wiele trybów gry: Plane Ball, Team Base Destruction, Deathmatch, Team Deathmatch, Demolition i inne. Kto będzie grał na pewno: Ja, Nobody, Bagno, Crack. Gra zajmuje lekko ponad 200 MB. Altitude on Steam Link do pobrania - steam://install/41300 Można by postawić serwer na hasło dla samego GMClanu. W zależności od pory mogę to ja zrobić, choć nie wiem czy mój upload wytrzyma (30 KB/s). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi