Nickolas Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Ja mogę zagrać, tylko sobie laptopa naprawie i znajdę płytkę od wormsów i możemy grać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 A co powiecie żeby znowu zorganizować granie w CS? Steam lub Nonsteam, mi to obojętne. Mógłbym skołować serwer steam/nonsteam (dwuprotokołowy, więc mogą grać i steamowcy i brudne polaczki piraty, max 10 osób ) oraz serwer Mumble do komunikacji głosowej. Tylko kto by był chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 ja, tylko pobiore CSa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Plytka Wormsow Armageddon znaleziona, lecz nie jest kompatybilna z moja genialna Winda 7 ; < Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Ja chętny jak coś. Tylko nonsteam, na stimie mam sorsa tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 ja proponuje tf2 ;p lub nowe A-d-r-e-n-a-l-i-n-e na yoyogames.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Jak pisałem, to obojętne czy ma się Steama czy nonsteama dla brudnych polaczków, bo serwer jest specjalnie przerobiony, żeby tacy i tacy mogli wbijać. Chętni: - ja - Japanstache (?) - 4tk (?) - Dawidds - Pieter - Fallord - Safari (?) - Hanjuso (?) - Rikitiki - GMTraker Rezerwa: - Piczer - pewna osoba ode mnie Jeszcze do 0-2 osób będę mógł pomieścić, chyba, że macie większy serwer na wypożyczenie (zahasłowany, w którym macie dostęp do rcona, dwuprotokołowy steam/ns). EDIT: Ze znakami zapytania są wpisane osoby, które określiły się jako niepewne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Ewentualnie ja, ale muszę CSa ściągnąć. A dzisiaj z Propą w KF było kozacko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 ta nie wygraliśmy żadnego meczu, ale nie jedna mama zombie będzie przez nas płakać, akcje kozackie, śmiechy jeszcze większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Jak pisałem, to obojętne czy ma się Steama czy nonsteama dla brudnych polaczków, bo serwer jest specjalnie przerobiony, żeby tacy i tacy mogli wbijać. Chętni: - ja - 4tk (rozumiem, że chcesz grać? tylko najpierw opanuj trochę podstaw jeżeli nie grałeś nigdy) - Dawidds Jeszcze do 7 osób będę mógł pomieścić. dodaj mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Również proszę o dodanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 W zasadzie mogę grać w cs steam ale jest jeden problem, a zresztą nie ważne. No w sumie to mam 2 problemy ;o, zobaczycie na forum topic mój :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 kiedyś tam grałem, ale u brata sie sys rozpierniczył i wymagał reinstalki :/ ED: dobrze idzie, za jakies 1h pobierze sie steaminstall_cs :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Ja mogę grać w Crossfire, jak ktoś chętny to pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Jeszcze do 4-5 osób będę mógł pomieścić, chyba, że macie większy serwer na wypożyczenie (zahasłowany, w którym macie dostęp do rcona, dwuprotokołowy steam/ns).Prawdopodobnie i ja bym zagral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 @Mamrot dodaj do mnie taki śmieszny znaczek (?) bo na razie mi instalator nie odpala, pokombinuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ok, lista zaktualizowana. Teraz zauważyłem, że pominąłem Japanstacha, co poprawiłem :P EDIT: Zgłaszajcie się dalej, bo jeżeli ci ze znakiem zapytania nie będą grać ustalonego dnia, to wtedy szansę dostaną ci, co potem się dopisali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Marmotku, ja też będę chętny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 A kiedy ten ustalony dzień Marmi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Jak będzie większości pasowało. Proponuję w przyszłym tygodniu piątek, sobotę bądź niedzielę, godzina najlepiej koło 18-20. Jak będzie bardziej pasowało. A, że 4 osoby sprecyzowały się, że nie są pewne, czy będą grać, to jeszcze 4 osoby mogą się zapisać na tzw. rezerwę (jak tamci zrezygnują, to dostaną IP serwera). Najlepiej jakbyśmy w najbliższym czasie sprecyzowali datę, bo muszę sobie serwer zarezerwować, żeby nikt na nim akurat nie planował grać, bo dwa klany z niego korzystają, a dodatkowo funkcjonuje jako ffa :P . Jeżeli będziecie chcieli, to udostępnię też kanał na swoim serwerze Mumble, więc można by się porozumiewać głosowo podczas gry. W zależności jak będziecie chcieli - osobny kanał dla TT, osobny dla CT, bądź wszyscy na jednym (za czym bym osobiście optował, dacie sobie pushtotalka w CS i Mumble na inne przyciski jakby była potrzeba porozumienia się tylko wewnątrz teamu). Tak samo wedle uznania - czy gramy na serwerze czystym, z configiem robionym pod jakieś lamerskie ligi, czy na serwerze przygotowanym do typowego ffa, z amxem i różnymi pierdołami powgrywanymi. Osobiście byłbym za czystym, ale to jak będziecie woleli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 może amxx+4fun? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ja osobiscie wolal bym amx off. cfg meczowy bez ftb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 mi to wszystko jedno, i tak mi sie dobrze gra i tak ;p przydało by się tylko wymuszenie interpa 0.05x0.01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Też bym wolał amx off, bo są wkurzające pluginy powgrywane (spadochrony, muzyka co rundę), a nie mi było dane ustalać jakie pluginy mają być, ale będę podążać głosem większości. Zresztą, na takie mecze, to bym wolał jednak cfg ligowe. przydało by się tylko wymuszenie interpa 0.05x0.01 No tak, ale to już bym musiał amxa zostawić włączonego, a niestety musiał bym chyba dograć taki plugin, bo nie ma go na serwerze (był kiedyś jakiś, ale strasznie zamulał serwer). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 jeszcze ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 no ale możemy założyć grę przez hamachi, wgrać amxa i tylko te pluginy które zyskają aprobatę graczy. Jakby coś to mógłbym postawić, ale nie wiem jak będzie na łączu 4Mb/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Hamachi + CS nie działa (wywala jakieś błędy, że IP nie z takiej warstwy jak trzeba, blablabla). Już prędzej przez Tunngle bądź Garenę, ale się pytam PO CO, skoro mogę udostępnić serwer dwuprotokołowy gdzie pingi są w granicy 30 ms? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 ty możesz udostępnić? nie rozumiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 ja ponawiam propozycje pogrania po necie w killing floor dla tych którzy nie mają dostępu do serwerów głównych,pokminilismy, poklikalismy, udalo sie wlaczyc i wczoraj gralismy w 3 osoby, i widać że ewidentnie brakuje jednego playera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 ty możesz udostępnić? nie rozumiem... Już chyba w kilku postach pisałem, że mam serwer CS, gdzie jestem jednym z adminów i bez problemu mogę go udostępnić na okazję tego grania... (tyle że muszę znać datę z parodniowym wyprzedzeniem) Czytaj ze zrozumieniem plz. Może byście tak ustalili jakiś termin? Sobota o 18 wszystkim pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi