gorefest Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zagrałby ktoś ze mną w Worms Armageddon ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Proponuję jakieś multi w GTA 2. Ponieważ nie znam się na zakładaniu serwerów itp. nie będę zakładał nowego tematu, może jakiś chętny zrobi to za mnie. Oryginalną wersję kompatybilną z XP można pobrać tutaj: http://www.rockstargames.com/classics/?id=3 Ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Az iz GMclanowicze lubia malowazace gry za darmo. Ma ktos ochote pograc w Gang Garrisona 2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Ma ktoś ochotę na całonocny maraton Bedridden&Dangerous w jakąś sobotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Ich bin deine bitch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 W S.W.A.T. 4 dawajcie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 HL 1 ? Albo ZPS ? Albo Garry's Mod ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Moge HL2, a garrego, nie wiem czy mi sie chce sciagac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 h&d mogę, ale musicie mnie wcześniej poinformować. w swata 4 też, i proszę to samo zrobić w halo combat evolved też mogę (80mb sam multi waży ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Poszukiwany hoster do HnD. wymagania to: -Szybki Internet -Slepe oddanie -Doswiadczenie w grach FPS -Szybki internet -Wytrwalosc w najtrudniejszych warunkach -Cierpliwosc -Slepe oddanie -Znajomosc zasad konswerwacji nawiezchni plaskiej -Oraz cokolwiek sobie zazycza Flak i Stasiu Albo jesli ktos wie (w co watpie) jak naprawic hostowanie przez hamaczi na Win 7. Danke szyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Może po prostu ściągnij najnowszą wersję Hamaka, albo skorzystaj z genialnej alternatywy zwanej Tunngle (brak limitów transferu, dynamicznie przydzielany IP, i w ogóle moc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Sciagam i sciagam, ale chodzi tutaj bardziej o taki FAILED TO FIND INTERNET CONNECTION Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Kto chce ze mna pyknac na NS'ie w cs a ?:D Jesli jest ktos chetny do czekam na serwa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Hoster znaleziony. Team full, no joiners. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Mam już steam , nick Dr.Knife . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 a ja bym był chętny na swata 4 jak coś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 a ja bym był chętny na swata 4 jak coś :) Zawsze lubiłem grać w SWAT , lecz niestety nie mam na kompie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 ja też nie mam :) ale mogę mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Nikas magicznie wyciągnie SWATa zza pazuchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Teraz przyznawać się kto ma Left4Dead 2. Można by zagrać jakąś kampanię jak są z 4 osoby, albo tryb Kontra jak jest nas z 8 :) . Na pewno wiem, że L4D2 mam ja i Rikitiki. Ktoś jeszcze ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Jak zejdzie poniżej 80zł to sobie sprawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil-GM Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Jak będą klucze po 25 złotych to sobie sprawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^#$PAUL$#^ Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Chyba każdy z was grał kiedyś w gre stworząna przez firme Mediamond-DSJ2. Właśnie stworzyłem turniej w tej grze. Każdego kto chce "poskakać" zapraszam na moją stronke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Może ktoś by chciał w Imperial Glory na tcp/ip ? Było kiedyś w CD-A, jak ktoś regularnie kupuje to na pewno ma. (Gra to takie Empire Total war tylko że wyszło kilka latek przed ETW) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Kto ma l4d1? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Ano ja mam i w sumie by się przydało w końcu No Mercy na expercie przejść :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Ja tesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 A Saint's Row 2 ktoś ma? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 ZNALAZLEM PUDELKO BALDURS GATA 2. I NIE MA ZE NIKT NIE MA : < zdanie malymi literami aby nie bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 BGII jest głupsze jak się gra w parę osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi