Rikitiki. Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 A może jest ktoś chętny do grania via www? Ja bym proponował http://www.my-fantasy.net/start/ ;] (świat 3 jakby co) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 @Grabarz: Heh... Napisałeś, że grałeś z Klejem (PoxiPol) a potem dodałeś, że nie było PoxiPola (Klej). Coś przegapiłem? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Tak, przegapiłeś to, że Poxipol grał pod nickiem Klej (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 :) Anyway, jakby ktos chcial sobie szybko rundke zagrac w soldata ze mna, mozecie mnie czesto znalesc na (WM)Tomuza's CS script Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 :) Anyway, jakby ktos chcial sobie szybko rundke zagrac w soldata ze mna, mozecie mnie czesto znalesc na (WM)Tomuza's CS script Tak, a ja będe szukał po 500 serwerach akurat takiego. Może jakieś IP? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Kliknij na Nazwa, i szukaj (Wm), bardzo latwo znalesc, do tego server ma zawsze niski ping Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Kliknij na Nazwa, i szukaj (Wm), bardzo latwo znalesc, do tego server ma zawsze niski ping Gdzie masz Nazwa? Nie ma nic takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Jak klikasz sciagnij serwery, i to sie wszystko ustawi pigiem, natej samej szarej lini masz, ping, nazwa, ilosc graczy itp. Porozgladaj sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Jak klikasz sciagnij serwery, i to sie wszystko ustawi pigiem, natej samej szarej lini masz, ping, nazwa, ilosc graczy itp. Porozgladaj sie. Fajnie, tylko jakoś moim problemem jest to że nie mogę pobrać listy serwerów, nie wiem dlaczego ;O Coś się naprawiło, dobra, poszukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Allright people. Jutro od 17:00 - 19:00 gram z kumplami w HL2DM. Jeśli ktoś zechce, zapraszamy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 JA JA! Juz sciagam Steama! Uprzedzam, Jestem Spawn Killerem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Szczególnie, że w HL2:DM miejscem respawnu jest dowolny punkt na mapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 JA JA! Juz sciagam Steama! Uprzedzam, Jestem Spawn Killerem :) To dostaniesz bana i sobie będziesz zabijał robaki w tyłku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Marmot, zalezy na jakiej mapie, jest jeden taki zamek, to tam stane na schodach z shotjgunem i wszystkich bede bil :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 HL2 DM? To ten z gravity gunem? jak tak to mam, co powiecie na TS do tego xD? To dostaniesz bana i sobie będziesz zabijał robaki w tyłku :) W jego tyłku spawnują się robaki oO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Dobra serwer stoi, ja będę za godzinę: 83.2.243.38 Teraz waszą mapą jest dm_overwatch (przyjdę to lanie dostaniecie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Czy ja jestem taki glupi? Jak sie wpisuje Ip w HL2:DM? kk, odkrylem, ale tam nikt nie gra :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Dobra odpalam HL2DM i czekam na Was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Mam pytanko, czy ktoś z was gra w runescape? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 JA gram, a co? Przyznam niezbyt czesto, ale kiedys to od rana do wieczora gralem :), ale wte4dy jeszcze nie chodzilem do szkoly w anglii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 JA gram, a co? Przyznam niezbyt czesto, ale kiedys to od rana do wieczora gralem :), ale wte4dy jeszcze nie chodzilem do szkoly w anglii... Ja gram na 95 świecie, zagrałbym sobie z kimś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Niestety w szkole jest wszystko poblokowane, do tego w Runescape to jest obojetne na ktorym siwecie grasz, mozesz wkazdej chwili przejsc na inny. Do tego na pewno masz za niski combat level w porownaniu do mnie :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Będzie ktoś jeszcze chciał zagrać w osu!, soldata lub gang garrison? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ja moge pograć w http://wz2100.net/ :( Epicka gra jak sie gra sam ze soba, a co dopiero z ludzmi! ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 battle to rebuild the world after mankind has almost been destroyed by nuclear missiles. Ach te pomysły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Stasiu, zawołaj męża i gramy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Może być żona? Mąż mi się zużył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Flaque też może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ja moge grac jako maz. A to taka wymiana! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Hamak wz2100xxx hasło: pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi