PoxiPol Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Play->multi? Napisz na gg otworze server CtB. Ja w to gram a lvl leci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Play->multi? To to ja wiem :D tylko czym to się różni od singla (walka kto więcej zdobędzie punktów czy co?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 To to ja wiem :D tylko czym to się różni od singla (walka kto więcej zdobędzie punktów czy co?) TAK! Albo Co-op że gracie na zmiane co combo. EDIT: Ide wbić 100kk punktów. EDIT2: Może założymy jakiś osu fanklub albo tim i napiszemy na forum?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 @UP: Też o tym myślałem, ale na razie (z tego co widzę) grają 4 osoby, więc temat może być, ale 'reklamujący' osu! :D a później dopiero pymyślimy o timach i tych sprawach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Jestem B masterem. Mam kilka S i reszta B :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 A ja mam: 2 SS, 10 S i 16 A, a reszta to nie wiem :P No i zeby nie było takiego offtopu to Poxi daj znać jak skończysz ;) EDIT: Ten 'wskaźnik' jest jakiś opuźniony. Już od godziny jestem na #4989 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ej, poczekajcie, aż zrobię formata, i mi dźwięk będzie działał, to dołączę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ja mam jakies ok. 20SS i 30S :], większość na mapkach 4 gwiazdkowych ;D, ej, wy też nie możecie na stronie w profilu rank zobaczyc? bo ja mam Disabled due to server limitations... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 No, ale ile ty w to grasz, bo ja z 5 dni może tydzień. I ja też nie mogę ;( EDIT: Co do tych gwiazdek to są beatmapy 4-gwiazdkowe [easy] i są [insane] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 U mnie wszystko dziala. Grabarz wpadaj na PoxiPols Server Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 EDIT: Co do tych gwiazdek to są beatmapy 4-gwiazdkowe [easy] i są [insane] Normal/Hard EDIT: Ktoś grał na modach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ja cioram na Hard Rock głównie, jak dobrze poznam mapkę to flashlight, a czasem i double time. Żeby grać z Hidden to albo trzeba na pamięć znać mapkę, albo mieć idealne poczucie rymu. Tak w ogóle to one zwiększają o parę procent końcową punktację :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ja cioram na Hard Rock głównie, jak dobrze poznam mapkę to flashlight, a czasem i double time. Żeby grać z Hidden to albo trzeba na pamięć znać mapkę, albo mieć idealne poczucie rymu. Tak w ogóle to one zwiększają o parę procent końcową punktację :D Ja nieźle jade na hiddenie, jak się wie kiedy uderzyć. Moim sposobem jest kliknąć jak zniknie tyle czasu po zniknięciu, ile była widoczna, więc jakby była widoczna sekundę to po sekundzie uderzyć. Ale nie lubię grać na hiddenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Co do timu, to ja się na to piszę :o E: Got new mouse :P Teraz będę lepiej grał. Zapraszam na "Bagno kopie zady w CtB" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 @up Można wiedzieć jaka mysz? Co do tematu: rozumiem, że na w:et za bardzo chętnych nie ma, także grania sobotniego w w:et nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 @Poxipol i g-enjoy: Musicie trochę poprawić Accuracy, bo my z Grabarzamem powyżej 90% (on to prawie 100%). Nie wiem czy was przyjmiemy ]:-> a zagrać może zagramy jutro popołudniu czy wieczorem. We wtorek nie mam dużo lekcji, ani żadnych dodatkowych zajęć więc jestem wolny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Omg, wy w to gracie myszą? Ja sądziłem, że to niemożliwe. Przeszedłem oryginalne Osu! i Elite Beat Agents stylusem i dla mnie gra myszką była potwornie trudna ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 @Poxipol i g-enjoy: Musicie trochę poprawić Accuracy, bo my z Grabarzamem powyżej 90% (on to prawie 100%). Nie wiem czy was przyjmiemy ]:-> a zagrać może zagramy jutro popołudniu czy wieczorem. We wtorek nie mam dużo lekcji, ani żadnych dodatkowych zajęć więc jestem wolny. Ja muszę nowe konto zrobić ;[ @Grabarz: Podobało się wczoraj? Wszyscy sfailowali. @Rikitiki: A4Tech X7 Gaming Mouse (niesamowity upgrade z X6 o_0) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Tez moge nowe konto zalozyc, ostatnio po 0.36% mi w gore idzie co jedna gre. Ale nie jestem dobry w zxowaniu :( mam 79% nabije do 80 kk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Na nowym koncie było 92, a że spartolilem trudniejszy utwór jest 89. Tfu, 90 :P Zaraz odzyskam punkciki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Tylko jak będziemy grali w ET, to żeby ktoś doświadczony stawiał serwer na ETpro, bo chce mieć adrenalinkę W ETPro nie ma adrenailny. ;O Btw. gra się bez niej, tylko na fun serwerach jak EFT dobrze takie coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 heh nauczylem sie klikac zx :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 @up: A ja teraz mam accuracy co najmniej 96% na każdym utworze ;o Zapraszam znowu do "Bagno kicks ass". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 JA CHCE DO DOMU :( Anyway, pamietaj ze w CtB shiftem sie przyspiesza, ogladlem twoje wystepy na Tribute Hard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Kofel: Więc mogę wybić z głowy moje TrickJumpy? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 O, ja chętny i gotów do Wolfa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 W Wolfa w weekend chętnie zagram:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Riki, zoba jak dużo chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zna tu ktoś www.iminlikewithyou.com? Sporo czasu tam spędzam, szczególnie na Blockles (tamtejszy wariant Tetrisa). Jak ktoś ma chęć na kompetytywne ustawianie klocuszków, to zapraszam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 JAJA! ME maniac Tetrisa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi