Morro Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Oooo, że akurat nie patrzyłem na ten temat jak grał ktoś w BG. I jak, dalej macie ochotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Gra ktos teraz w cs 1.6 non steam na mapce fy snow tylko jak by ktoś założyłserwa bo u mnie to jest za wolny net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 A w Red Orchestra ktoś gra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 A ja jestem chętny do Team Fortress 2 :) Kiedy i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 No akurat się skończył free weekend lol. na razie czekam aż na allegro zią znowu wystawi cd-keya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 A kto chętny na BattleForge? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 W L4D mamy już dwóch graczy, mnie i Osiem. Kto jeszcze?:( Zgłaszam się do gry w L4D w wolnych chwilach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 ma ktoś może LOKI'ego chociażby tego z CD-Action? Pograłbym z kimś w necie w CO-OP ale zwykle na game center jest góra 2 osoby do ktorych sie nieda dołaczyc do pokoju :C grałem to mi gosciu uciekł po 10 minutach. Więc jest ktoś chętny na multi w LOKI? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 W środę jest premiera Americas Army 3. Gra zajmuje jakieś 4GB, ale na Steamie można już teraz zacząć ją ściągać, żeby móc mieć ją na premierę w środę. Link: http://store.steampowered.com/app/13140/ Polecam ściągnąć. Gra darmowa, to można by coś GMCLANowo zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 gra ktoś w cs 1.6 non steam o 20 godzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 ja na steamie widzę ze sciąganie zostanie odblokowane za 2 dni :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Farkraj, granie zostanie odblokowane za 2 dni. Ściągnąć już teraz możesz. Czytaj dokładniej ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 To to do ściągniecia to to AA3 Dedicated Server co ma około 3 GB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 A co chcesz serwery zakładać, że Dedicated Server ._. ? http://store.steampowered.com/app/13140/ i klikasz żółty napis podkreślony Pre-load. Trochę myślenia plax ;[ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 ja pierwszy raz na oczy steama widze litości plax :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Purepain Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Ktoś chętny na walkę w Jedi Knight II: Jedi Outcast? Trochę już zapomniana gierka ale ma najlepszy MP z serii. Kiedyś znało się cały multum zwodów, dobre czasy... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosiek Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Witam!! może ktoś zagrałby w coś ?? mam AOE2, UT, W3, Call of Duty. we wszystkie gry nie gram długo a raczej od pewnego czasu w ogóle a miło było by pograć :P EDIT: mam też Ventrillo jak ktoś ma jakiś serwer napisać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Mam AOE ale marny w to jestem, W3 to tylko dota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosiek Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 mam dote ale ja we wszystkie z tych gier marny jestem ;PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Bo DotA to przede wszystkim wiedza, trzeba wiedzieć co składać i jak używać skilli u konkretnej postaci :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosiek Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 a to ja wiem że trzeba tam kupić parę itemków i to sie w jeden zamieni itd i jesteś wtedy pro. Zagrałbym z miła chęcią ale to więcej ludzi trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zdaje mi się, że trzeba też wiedzieć coś więcej niż tylko sam fakt, że itemy się składa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Kto ma Left 4 Dead? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Japonstasz ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 a jak się zwie na stimie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 A może w czas oczekiwania na Aliensów poplejać w stare dobre Alien vs Predator 2 na multi? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Nie każdy ma avp2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 ale może ktoś ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Homeworld2/Etherlords2/Battle Realms Hm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Argh, Homeworlda 2 akurat nie mam... tylko 1 i cataclysm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi