lenin Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 WTF??!! 2.draw_text(TY.x,TY.y-20,'Zdrowie: ' +string(health)) Co tu robi to "2."?? Dżizyss wpisujesz: GML draw_text(TY.x,TY.y-20,'Zdrowie: ' +string(health)) A to "2." to oznaczało odpowiedź na pytanie drugie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiChAl200 Opublikowano 19 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 ojej... zagapiłem się da się zrobić żeby zamiast nad głową bohatera pisało ZDROWIE : 100, tylko żeby był narysowany PASEK ZDROWIA?? Jeżeli odpowiesz, to (mam nadzieję) nie będe cię już tak wypytywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 skorzystaj z draw_healthbar(x1,y1,x2,y2,amount,backcol,mincol,maxcol,direction,showback,showb order) nie wiem co tam trzeba wpisać, do nigdy z tego nie korzystałem ale pewnie na forum gdzieś znajdziesz. ew. w helpie też jest po angielsku jeśli Ci odpowiada :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi