Skovv Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Witam ponownie.Zajelem sie teraz Animacją potworow i ich rochem.Zrobilem 8 nowych spritów.4 animacje jak biega i 4 jak atakoje.Mogłby mi ktos powioedziec jak zrobic tak ze potwor np:Idzie 5 kratek do przodu z prędkością 4 i animacja ze idzie do przodu a nastepnie idzie w lewo o ta sama ilosc kratek,z ta samo predkoscia ale z animacja ze idzie w lewo...i tak sie kreci w kolko.Ale to nie wsystko.Jak zrobic tak ze jak podejde do niego do odleglosci pieciu kratek on goni mnie i jak podejdzie to mnie atakoje i oczywiscie animacja ataku np:jak wali z prawej stronki to inna animacja niz jak wali mnie z lewej strony. Kto moze niech napisze jak to zrobic. Z góry dziekoje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 A szukajke masz na forum?.... Ciachnij sobie tam np. 'animacja' , 'chodzenie' , 'atak' i już. Już tyle razy to było na forum, że znajdziesz tam wszystko a nawet więcej niż Ci potrzeba, więc najpierw szukaj a jak nie znajdziesz to dopiero pytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Aha no tak pomylilo mi sie...znowu! EDIT: jestem cienki z szukania...i nic nie znalazlem...moze mi ktos wytlumaczyc...albo podac temat...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Dżizys... https://forum.gmclan.org/index.php?act=Sear...ghlite=subimage Może być? I już sobie odpowiedni temat znajdziesz A skoro jesteś taki cfaniak i cracki do gm-a znajdujesz to na jednym forum prostych tematów już nie da rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 no nie moglem znalezc tego czewgo szukalem a kraka mam :D jak ktos chce to niech pisze na moje gg:7225991 Jak juz jestes taki odwazny ze skladasz propozycje dawania crackow to licz sie z konsenkwencjami. Voila - warn. ΨΧΞ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 :o nieładnie. edit: moim zdaniem powinien byc ban jak nic za takie typu rzeczy. dziadostwo ;] To co powiesz o swoim avatarze, hmm? Usuwam. ΨΧΞ nigdy sie nie lizales? ;/ nikt sie nie obnaza ani nic. jesli Ci przeszkadza to usun. lol Jak dla mnie to Ty mozesz nawet seks, czy masturbacje sobie do avatara wstawic, tyle ze na tym forum sa dzieci a nie chcemy ich raczej zgorszyc, nieprawdaz? ΨΧΞ spoko spoko :thumbsup: don't be angry ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Przykład pietera ala Tibia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 lol!!!BAN??!!OK skoro tak nalegacie to nikomu nie dam tego cracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Skonczcie to puste gadanie i na temacie sie skupcie! Kolejna osoba ktora zacznie o pierdolach lub co gorsza o crackach gadac dostanie warna albo dwa -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 co to jest WARN ?? I nie rozumiem jak mozna uzyc poruszanie ala pokemon ;/ chodzi mi o to ze potworek ma sie poruszac a nie player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Warn - ostrzezenie. 10 warnow = ban Moze to pomoze: https://gmclan.org/up1105_11_PrzykladChodze...moraPsichi.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 O DZIEKI!!!BARDZO MI POMOGLO!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi