g-Enjoy Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Screenów jeszcze nie dostaniecie, to co teraz jest zrobione wygląda dupnie za przeproszeniem. Co robię: - Cienie pod oknami - Naprawiam listę odtwarzania - Dodaję przezroczystość na oknach - Dodaję ikonę w trayu - Piszę system skinnowania W czym robię: - Delphi - GIMP - DSPACK jak zwykle Czemu to robię: Z nud, nie mam co robić więc ulepszam swoje dziecko. Kiedy się możecie tego spodziewać: Za kilka dni (o ile mi się będzie chciało nie spać nocami i pić drinki energetyzujące). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Pierdziele, niech admini dodadzą takie coś jak Zapowiedzi, spam się robi w Vallhalli Ogólnie testowałem wcześniejszą wersję i mi się podobała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Nie no bądź co bądź poprzednia wersja, nie była zła, większość błędów i propozycji ulepszeń zostało podane przez nas więc liczę na to że wszystko to zrobisz. Ale i tak wolę winampa :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi