Syliush Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Szukam grafiki do rpg. Potrzebne mi są: -jakieś drzewka -tam owoce, rośliny itd.gdzieś około 25 na 25 -miecze 32 na 12 -pieniążki akie jak w almorze jak by można Oczywiście creditsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 zrobiłem to tak na szybkiego moze byc? jak cos to pisz jeszcze ;p bez_tytu_u.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 A ja daje następny mieczyk. dark_sword.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 spoko tylko jeszcze by sie przydały inne grafiki które wymieniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Zrobiłem takie coś: Pieniądze: money.bmp Drzewa: Jaśniejsze: drzewo.bmp Ciemniejsze: drzewo2.bmp Mam nadzieje, że się spodobają. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 monety fajne ale te drzewa to zwyczajny sprej w paintcie ale jakby mógł ktoś jeszcze zrobic mieszek gdzies na 10 10 lub 15 15 EDIT: Odświeżam topic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xinomach Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Mieszek 15x15 ale w *png. To miał byc taki na pieniądze jak dobrze myśle ?? Mój pierwszy samodzielny sprite i pierwszy post więc proszę nie krytykowac zbytnio :D PS. Można ten czarny sznureczek (słabo widoczny) zmienic na żółty czy coś żeby było lepiej widac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi