Lollus Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Witam. Jakie znacie gry typu Rayman, Kangur Kao, Crash? Tj. wiecie zapewne o co chodzi. Szukam geir na PC (z tym crashem to tylko taki przykład:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Może "Hugo: Gorączka Czarnych Diamentów"? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Psychonauts. Ze starszych to poszukaj sobie Oddworldów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 "Croc" jedynka i dwojka jak nie grales to polecam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Ja polecam emulator NESa, N64 i Zeldę, Mario Kart 64, czy nawet Super Mario Bros 3 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Zeldę Mam się śmiać?! Koleś, zupełnie nie ten gatunek... Mario Kart 64 To też nie ten gatunek - to ściganka. NESa, N64 Zabrakło ci bardzo ważnego ogniwa zwanego SNESem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Mam się śmiać?! Koleś, zupełnie nie ten gatunek... Chyba mu chodziło o nowsze, trójwymiarowe wersje... - one są nastawione bardziej na styl platformowy i akcję... to nie te uroki co kiedyś, teraz Zelda jest kierowana do dzieci. Topic: Jeśli interesuje cię przygoda w stylu bajkowym.. to jak polecał Driger.. "Croc" !.. Pamiętam do dziś, jak grałem... jeszcze byłem mały. ...Jeśli styl poważny i troszkę 'siekania': Polecam "Soul Reaver"... troszkę akcji.., troszkę przygody, a bezmyślne bieganie i machanie orężem.. nie jest spotykane, trzeba czasami kombinować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Chyba mu chodziło o nowsze, trójwymiarowe wersje... - one są nastawione bardziej na styl platformowy i akcję... to nie te uroki co kiedyś, teraz Zelda jest kierowana do dzieci. Sorka, ale mam na ten temat raczej większą wiedzę. Kiedyś TLoZ był interesującą bajeczką dla dzieci (ba, nawet Nintendo dało barbarzyńcom z DiC(k) sprofanować TLoZa tuż obok Mario, choć największa katastrofa to gry na CDi), dzisiaj Twilight Princess ma rangę Teens (13+), a gry z toon Linkiem (Wind Waker, Phantom Hourglass) mają Everyone (6+) od ESRB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Dzięki wielkie, obadam Croca 2 i Soul Reaver. W Croca 1 grałem, a co do emulatorków to Emulatora NESa, Snes'a,N64... używam. A z takich gier na N64 to polecam Mario 64. Co do LoZ to Link łazi, tropi się, walczy a Zelda gdzieś leży półprzytomna... Dlaczego ta gra nie nazywa LoL :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 "Croc" jedynka i dwojka jak nie grales to polecam . Ja też :) Pod warunkiem, że jesteś cierpliwy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi