Marcint Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Tak jak w temacie. Chcę do swojej gry dodać multipalyer, bym mół grać w nią z kolegą prze internet, ale całkowicie niewiem jak to zrobić. :( Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 39dll... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 https://gmclan.org/index.php?czytajart=46 A poza tym widzę że jesteś początkujący, dlatego nie radzę Ci zaczynać od gier przez internet :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Massively Multiplayer Online Game by Tymon Multiplayer by Tymon Bez użycia 39dll.dll :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcint Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Ja dopiero umiem robić takie proste gry w tym programie. Właśnie robie coś podobnego do gta 2 i chciałbym, aby można było grać prze internet. Mógłby mi ktoś cośtakeigo zrobić. :( Bardzo proszę :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Ja dopiero umiem robić takie proste gry w tym programie. Właśnie robie coś podobnego do gta 2 i chciałbym, aby można było grać prze internet. Mógłby mi ktoś cośtakeigo zrobić. :( Bardzo proszę :crying: No to przecież podałem Ci przykład. Zacznij może od zrobienia GTA ale w wersji offline -takie standardowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabus Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Robienia gry internetowej nie da nauczyć się tak od razu. A gry ci raczej nie zrobi bo nie wiadomo o jaki efekt ci chodzi. A poza tym są przykłady i kurs Yody, do których linki podano już ci. Powinieneś je przeanalizować, a jeśli nie rozumiesz to najpierw musisz nauczyć się łatwiejszych funkcji i "trików". Ucz się krok po kroku ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcint Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Juz zaczołem rbić grę icałkiem nieżle wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi