LolikZabijaka Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 siema mam problem : - chcę wstawić opcję zmiany broni i jako inną broń dałem oddzielny obiekt postaci i tera mam problem chcę alby przy zmianach obiekty zachowała się ilość życia którą miał oddzielny obiekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Życie zapisuj do zmiennej,a potem wczytuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 :blink: :boxed: :crying: :lol2: :twisted: @UP, bardzo odkrywcze, on juz to robi tylko na osobnych obiektach... Widać że ani nie czytasz forum ani nic... Skorzystaj ze zmiennej wbudowanej Health lub zrób se zmienna globalna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 mówisz health a granaty ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 a co do ciezkiej anielki ma health do granatow? zrob se globalne zmienne na wszystkie typy amunicji apteczek grnatow i pieluszek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 daj jakiś przykład kodu psia krew cholera jasna i parę młodych !!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Lolik... temat zmiennych globalnych, amunicji i hp jest walkowany bez przerwy z niewielkimi przerwami , poszukaj se... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 tera mam problem chcę alby przy zmianach obiekty zachowała się ilość życia którą miał oddzielny obiekt Lol, najpiew chcesz to, potem neiwiemy czego chcesz... GLOBALNE ZMIENNE to podstawy... Jak ich nie znasz, nie rób gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 No i zgadzam sie z Harv'em ;D No a tak na serio, to pzreciez ci posdali rozwiazanie!! to po 1 pierwsze, a po drugie ty robisz osobne objecty posctaci podczas z miany broni?? czyli np. hero hero_uzi hero_shootgun hero_granat hero_minigun ?? LOL jak tak robisz to to ci tylko spowaklnia gre!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi