BeWuO Opublikowano 8 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Heh bardzo śmieszne =P A masz przykład jakiegoś najprostszego systemiku? =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Ściągnij MenuetOS. Napisany w 100% w assemblerze i opensource (nie wiem czy nadal, ale zawsze był). Jak chcesz, to Linux 0.92 był napisany w C++, a jest na większości stron z Abandonware :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Linux mi się zdaje że był pisany w samym C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 No C, pomyliłem się. Wtedy C++ nie było xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 8 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Wasze porady to od dupe potłuc =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 No, a jak :D . Nasze porady roxują :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Bouwo Jak ty sie wyrażasz,ja odstałem ostrzeżeni za orta :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Nie pamiętasz regulaminu xD ? Jeden punkt był taki: Co wolno wojewodzie, to nie tobie smrodzie xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 A spamować też nie ładnie... Jutro zuploaduje kolejny progs, specjalnie dla BWO :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 8 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 No wlaśnie, przypominam jaka jest idea tego topica :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi