Lordis Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Witam ! Potrzebuje spritów do gry RPG 2D z widokiem od góry (jak w tibi) chodzi mi o bronie takie jak miecze, topoty, luki, kusze i takie tam ale nie dawajcie mi linków do grafiki tibijskiej bo juz ją mam :) rozmiar 32x32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adnes666 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 No i powiedz mi po co ci gra z grafika z innej gry... Przecierz to nie ma sensu. Sproboj samemu cos narysowac. Najlepiej nie podobnego do tibii bo gorszego stereotypu juz przyjac nie mogles <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 chcesz takie? to jest w zasobach któregoś starego game maker'a tam jest tego pełno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 + Eliksir Wymagane Credits :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 RPG 2D z widokiem od góry (jak w tibi), a ja potrzebuje grafiki samochodów wyścigowych. jak w doomie3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi